Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Taziye evinde canından oldu

ASAYİŞ 15.09.2019 - 14:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3489+ kez okundu.
 

Taziye evinde canından oldu

Taziye evinde bıçaklanan genç hayatını kaybetti.

AYDIN  - Aydın’ın Efeler İlçesi’nde taziye evinde çıkan tartışmada bıçaklanan genç, hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, olay Kardeşköy Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Taziye evinde, eşi ile bir süredir sorunlar yaşayan ve ayrı yaşayan G.C., taziye evine gelerek, eşi F.C. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, kavgayı ayırmaya çalışan Tuncay Ardıç (28), bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ardıç, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan G.C.’yi yakalamak için güvenlik güçleri çalışma başlattı.
Taziye evinde bıçaklanan genç hayatını kaybetti.

AYDIN  - Aydın’ın Efeler İlçesi’nde taziye evinde çıkan tartışmada bıçaklanan genç, hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Kardeşköy Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Taziye evinde, eşi ile bir süredir sorunlar yaşayan ve ayrı yaşayan G.C., taziye evine gelerek, eşi F.C. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, kavgayı ayırmaya çalışan Tuncay Ardıç (28), bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ardıç, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan G.C.’yi yakalamak için güvenlik güçleri çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.