Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tayfun Talipoğlu, hayatını kaybetti

SAĞLIK 21.03.2017 - 09:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3858+ kez okundu.
 

Tayfun Talipoğlu, hayatını kaybetti

Bam Teli öksüz kaldı. Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti. Uzun yıllar televizyon ekranlarında program yapan Tayfun Talipoğlu yaşamını yitirdi.

AYDIN- İzmir'de hayatı sürdüren gazeteci Tayfun Talipoğlu yaşama gözlerini yumdu. Evinde fenalaşan ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 55 yaşındaki gazeteci Tayfun Talipoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutundurulamadı. Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni henüz belli değil ancak Kalp krizi şüphesi yüksek. İzmir ilinin Konak İlçesinde, ikamet etitği evde gece 01.00 sıralarında Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ndeki evinde fenalaşarak acil sağlık ekiplerine haber verildi. İlk müdahaleyi Tayfun Talipoğlu'nun evinde gerçekleştiren sağlık ekipleri, sonrasında ünlü gazeteciyi hastaneye kaldırdı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alınan Tayfun Talipoğlu, gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İzmir Adli Tıp Morgu'na götürülen Talipoğlu'nun ölüm sebebi gerçekleştirilecek otopsi sonrasında ortaya çıkacak. Tayfun Talipoğlu kimdir? 1962 yılında Kars'ta doğdu. İlkokulu Malatya Şeker İlkokulu'nda okudu. Orta okulu Eskişehir Yunus Emre Ortaokulu’nda, liseyi Ankara Atatürk Lisesi'nde bitirdi. 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Siyasi görüşünden ötürü kaymakam olamadı. Kargoculuk yaptı. Düğün salonlarında ve pavyonlarında orkestra solistliği de yaptı. Milliyet Gazetesi'nde muhabir olarak işe başladı. Star 1'de, ATV'de haber muhabiri olarak görev yaptı. 1995 yılından itibaren ATV'de, 1999 yılından itibaren de NTV'de Bam Teli programını hazırlayıp ekrana getirdi. Takvim Gazetesi, Yeni Yüzyıl Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi'nde köşe yazarı olarak yazılarına devam eden Talipoğlu evli ve bir çocuk babasıydı. Benim Yolum, Eskiyen Yüzümün Yeni Gülümseyişi, Ne Çoktular Ne Kadar Çocuktular, Eşekle Gelen Aydınlık ve Çoluk Çocuk Yazıları isimlerinde kitapları yayınlandı.  Seyyah ve Bam Teli Yol Müzikleri isimli şiir ve türkü kasetleri de piyasaya çıktı. 2008 yılının Haziran ayından itibaren TRT-1 de Bam Teli programının yanı sıra Nasılsınız isimli bir tartışma programı da sundu. UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi'ydi. 2015 Genel Seçimleri'nde CHP'nin 5. sıradan Aydın Milletvekili adayı da olmuştu.
Bam Teli öksüz kaldı. Tayfun Talipoğlu hayatını kaybetti. Uzun yıllar televizyon ekranlarında program yapan Tayfun Talipoğlu yaşamını yitirdi.

AYDIN- İzmir'de hayatı sürdüren gazeteci Tayfun Talipoğlu yaşama gözlerini yumdu. Evinde fenalaşan ve İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 55 yaşındaki gazeteci Tayfun Talipoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama tutundurulamadı.

Tayfun Talipoğlu'nun ölüm nedeni henüz belli değil ancak Kalp krizi şüphesi yüksek. İzmir ilinin Konak İlçesinde, ikamet etitği evde gece 01.00 sıralarında Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ndeki evinde fenalaşarak acil sağlık ekiplerine haber verildi. İlk müdahaleyi Tayfun Talipoğlu'nun evinde gerçekleştiren sağlık ekipleri, sonrasında ünlü gazeteciyi hastaneye kaldırdı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alınan Tayfun Talipoğlu, gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İzmir Adli Tıp Morgu'na götürülen Talipoğlu'nun ölüm sebebi gerçekleştirilecek otopsi sonrasında ortaya çıkacak.

Tayfun Talipoğlu kimdir?

1962 yılında Kars'ta doğdu. İlkokulu Malatya Şeker İlkokulu'nda okudu. Orta okulu Eskişehir Yunus Emre Ortaokulu’nda, liseyi Ankara Atatürk Lisesi'nde bitirdi. 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Siyasi görüşünden ötürü kaymakam olamadı. Kargoculuk yaptı. Düğün salonlarında ve pavyonlarında orkestra solistliği de yaptı. Milliyet Gazetesi'nde muhabir olarak işe başladı. Star 1'de, ATV'de haber muhabiri olarak görev yaptı. 1995 yılından itibaren ATV'de, 1999 yılından itibaren de NTV'de Bam Teli programını hazırlayıp ekrana getirdi. Takvim Gazetesi, Yeni Yüzyıl Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi'nde köşe yazarı olarak yazılarına devam eden Talipoğlu evli ve bir çocuk babasıydı. Benim Yolum, Eskiyen Yüzümün Yeni Gülümseyişi, Ne Çoktular Ne Kadar Çocuktular, Eşekle Gelen Aydınlık ve Çoluk Çocuk Yazıları isimlerinde kitapları yayınlandı.  Seyyah ve Bam Teli Yol Müzikleri isimli şiir ve türkü kasetleri de piyasaya çıktı. 2008 yılının Haziran ayından itibaren TRT-1 de Bam Teli programının yanı sıra Nasılsınız isimli bir tartışma programı da sundu. UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi'ydi. 2015 Genel Seçimleri'nde CHP'nin 5. sıradan Aydın Milletvekili adayı da olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.