Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tavuk katili şahin yakalandı

ASAYİŞ 29.12.2017 - 20:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3724+ kez okundu.
 

Tavuk katili şahin yakalandı

Aydın’ın Germencik ilçesinde, kümese girerek tavukları yiyen şahin cinsi yırtıcı kuş, kümes sahibi tarafından yakalandı.

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesinde kepçe operatörü olarak çalışan Mehmet Ünsal, akşamları işten eve geldiğinde kümesindeki tavuklarının eksildiğini gördü. Bu olayı sansar kurt gibi hayvanların yaptığını düşünen Ünsal, yine kümesten sesler gelmesi üzerine, kümesine gittiğinde Şahin cinsi yırtıcı bir kuşun tavuklarını yediğini gördü. Eldivenlerini giyerek kümese giren Ünsal, tavuklarını yiyen şahinin elleri ile canlı olarak yakaladı. Yakaladığı Şahin’i büyük bir duyarlılık örneği göstererek, Koçarlı ilçesi sınırları içerisinde tekrar doğaya salan Ünsal, “Her ne kadar tavuklarımı yese de, o da bir canlı ve beslenmesi gerekiyordu. Kendi aracımla kuşu götürerek tekrar doğaya saldım. Umarım tavuk kümesine bir daha gelmez” dedi.
Aydın’ın Germencik ilçesinde, kümese girerek tavukları yiyen şahin cinsi yırtıcı kuş, kümes sahibi tarafından yakalandı.

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesinde kepçe operatörü olarak çalışan Mehmet Ünsal, akşamları işten eve geldiğinde kümesindeki tavuklarının eksildiğini gördü. Bu olayı sansar kurt gibi hayvanların yaptığını düşünen Ünsal, yine kümesten sesler gelmesi üzerine, kümesine gittiğinde Şahin cinsi yırtıcı bir kuşun tavuklarını yediğini gördü. Eldivenlerini giyerek kümese giren Ünsal, tavuklarını yiyen şahinin elleri ile canlı olarak yakaladı.

Yakaladığı Şahin’i büyük bir duyarlılık örneği göstererek, Koçarlı ilçesi sınırları içerisinde tekrar doğaya salan Ünsal, “Her ne kadar tavuklarımı yese de, o da bir canlı ve beslenmesi gerekiyordu. Kendi aracımla kuşu götürerek tekrar doğaya saldım. Umarım tavuk kümesine bir daha gelmez” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.