Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tatlıses: 'Yahu yeter, yeter!'

DÜNYA 20.08.2015 - 13:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3719+ kez okundu.
 

Tatlıses: 'Yahu yeter, yeter!'

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, şehit haberlerini duyunca isyan etti.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sağlık kontrolleri için Amerika'ya gitti. Uçaktan inen ünlü şarkıcı şehit haberlerini duyunca isyan ederek sosyal medya hesabından sert bir mesaj yayınladı. YAHU YETER, YETER! Ünlü sanatçı mesajında,  'Amerikiya geldim ama morelim sıfır yine. 12 tane gencimizi toprağa vermişiz analar, bacılar ağlamış ciğerleri dağlamış. Eee şimdi ben tedaviye geldim ona mı yanam, ölen şehitlerimize mi, ciğeri yanan analarımıza mı? Babalarımıza mı yanam.!!! Yahu yeter yeter, Yeeeteeeer!!!!' ifadelerini kullandı.
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, şehit haberlerini duyunca isyan etti.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sağlık kontrolleri için Amerika'ya gitti. Uçaktan inen ünlü şarkıcı şehit haberlerini duyunca isyan ederek sosyal medya hesabından sert bir mesaj yayınladı.

YAHU YETER, YETER!

Ünlü sanatçı mesajında,  'Amerikiya geldim ama morelim sıfır yine. 12 tane gencimizi toprağa vermişiz analar, bacılar ağlamış ciğerleri dağlamış. Eee şimdi ben tedaviye geldim ona mı yanam, ölen şehitlerimize mi, ciğeri yanan analarımıza mı? Babalarımıza mı yanam.!!! Yahu yeter yeter, Yeeeteeeer!!!!' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.