Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tatlıses neden vekil olmak istiyor?

DÜNYA 20.09.2015 - 12:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3811+ kez okundu.
 

Tatlıses neden vekil olmak istiyor?

AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan İbrahim Tatlıses listeye giremeyince instagramdan bir açıklama yaptı.

AK Parti’nin 1 Kasım seçimleri için belirlediği milletvekili aday listesi belli oldu. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 1 Kasım seçimleri için AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edilen milletvekili aday listesinde yer bulamayan İbrahim Tatlıses, AK Parti’den aday olamadı. Tatlıses, instagramdan annesiyle birlikte aynı karede yer aldığı fotoğrafa, 'EĞERKİ BEN VEKİL OLMAK İSTİYORSAM İŞTE SİZE SEBEP ANAM'dır' ifadelerine yer verdi.
AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan İbrahim Tatlıses listeye giremeyince instagramdan bir açıklama yaptı.

AK Parti’nin 1 Kasım seçimleri için belirlediği milletvekili aday listesi belli oldu. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 1 Kasım seçimleri için AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edilen milletvekili aday listesinde yer bulamayan İbrahim Tatlıses, AK Parti’den aday olamadı.

Tatlıses, instagramdan annesiyle birlikte aynı karede yer aldığı fotoğrafa, 'EĞERKİ BEN VEKİL OLMAK İSTİYORSAM İŞTE SİZE SEBEP ANAM'dır' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.