Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tatlılar Macaroğlu’ndan

SİYASET 02.08.2017 - 11:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3058+ kez okundu.
 

Tatlılar Macaroğlu’ndan

İçişleri Bakanlığı, Efeler Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Çetin Dokuzlu'nun meclis üyeliğini düşürmüştü.

AYDIN- Çetin Dokuzlu'dan boşalan koltuğa CHP'li Efeler Meclis Üyesi Yüksel Macaroğlu oturdu. Dokuzlu, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınmış, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Anayasanın 127'nci maddesinin 4'üncü fıkrası ve 5 bin 393 sayılı Belediye Kanunu'nun 47'nci maddesi gereğince görevden alınan Dokuzlu’nun koltuğuna Macaroğlu oturdu. Ağustos ayı Efeler Belediyesi Meclis Toplantısı’na katılan Meclis Üyesi Yüksel Macaroğlu, “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım” diyerek, meclis üyelerine ve basın mensuplarına baklava tatlısı ikram etti.
İçişleri Bakanlığı, Efeler Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Çetin Dokuzlu'nun meclis üyeliğini düşürmüştü.

AYDIN- Çetin Dokuzlu'dan boşalan koltuğa CHP'li Efeler Meclis Üyesi Yüksel Macaroğlu oturdu.

Dokuzlu, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınmış, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Anayasanın 127'nci maddesinin 4'üncü fıkrası ve 5 bin 393 sayılı Belediye Kanunu'nun 47'nci maddesi gereğince görevden alınan Dokuzlu’nun koltuğuna Macaroğlu oturdu. Ağustos ayı Efeler Belediyesi Meclis Toplantısı’na katılan Meclis Üyesi Yüksel Macaroğlu, “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım” diyerek, meclis üyelerine ve basın mensuplarına baklava tatlısı ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.