Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

‘Tatlı Çarşamba’ ile moral depoluyorlar

SAĞLIK 23.07.2018 - 17:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4783+ kez okundu.
 

‘Tatlı Çarşamba’ ile moral depoluyorlar

Aydın Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları, her hafta düzenlenen ‘Tatlı Çarşamba’ etkinliği ile bakım merkezi sakinlerine çeşitli etkinlikler düzenleyerek birlikte vakit geçiriyor.

AYDIN- Aydın Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne (TRSM) kayıtlı hastaların tedavi süreçleri içerisinde rehabilitasyonlarını ve sosyalleşmelerini desteklemek amaçlı çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Düzenlenen etkinlik kapsamında Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları, bakım merkezi sakinleri bir araya geliyor. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları ‘Tatlı Çarşamba’ etkinliği kapsamında merkezde hazırladıkları ikramları bakım merkezi sakinleri ile paylaşıyor. Danışanlar ve bakım merkezi sakinleri müzik ve yöresel oyunlarla gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün geçiriyor. Bakım merkezi sakinlerinin düzenlenen bu etkinlikten oldukça keyif aldığını belirten Toplum Ruh Sağlığı Merkez Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Rabia Çetin Güçlüer, “Düzenlenen bu etkinlikle amacımız,  bakım merkezi sakinlerimizin moral ve motivasyonlarını en iyi seviyede tutmak, sosyal çevre ile olan ilişkilerini güçlendirmek ve özgüvenlerini geliştirerek hayata katılmasını sağlamak” dedi
Aydın Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları, her hafta düzenlenen ‘Tatlı Çarşamba’ etkinliği ile bakım merkezi sakinlerine çeşitli etkinlikler düzenleyerek birlikte vakit geçiriyor.

AYDIN- Aydın Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne (TRSM) kayıtlı hastaların tedavi süreçleri içerisinde rehabilitasyonlarını ve sosyalleşmelerini desteklemek amaçlı çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Düzenlenen etkinlik kapsamında Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları, bakım merkezi sakinleri bir araya geliyor. Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanları ‘Tatlı Çarşamba’ etkinliği kapsamında merkezde hazırladıkları ikramları bakım merkezi sakinleri ile paylaşıyor. Danışanlar ve bakım merkezi sakinleri müzik ve yöresel oyunlarla gönüllerince eğlenerek keyifli bir gün geçiriyor.

Bakım merkezi sakinlerinin düzenlenen bu etkinlikten oldukça keyif aldığını belirten Toplum Ruh Sağlığı Merkez Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Rabia Çetin Güçlüer, “Düzenlenen bu etkinlikle amacımız,  bakım merkezi sakinlerimizin moral ve motivasyonlarını en iyi seviyede tutmak, sosyal çevre ile olan ilişkilerini güçlendirmek ve özgüvenlerini geliştirerek hayata katılmasını sağlamak” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.