Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tatilcilerden tepki

RESMİ İLAN 15.06.2015 - 22:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3699+ kez okundu.
 

Tatilcilerden tepki

Aydın’ın Didim ilçesinde devam eden altyapı yol çalışmaları ilçeye tatil için gelen vatandaşların tepkisine yol açtı.

Aydın’ın Didim ilçesinde devam eden altyapı yol çalışmaları ilçeye tatil için gelen vatandaşların tepkisine yol açtı. Her yıl Didim ilçesinde 01 Mayıs tarihinde turizm sezonun açılmasının ardından 15 Mayıs itibarı ile belediye tarafından inşaat yasağı getirilirken, Büyükşehir kapsamına alınan Aydın ilinin ilçe belediyeleri ile yapılan görev paylaşımı nedeniyle gerek altyapı yol ve gerekse yapımı tamamlanamayan inşaatlarda çalışmaların sürdüğü belirtildi. Tatil için ilçeye geldiğini belirten Mahmut Polat, Turistik ilçede belediyece belirlenen 1.2.3. derece inşaat alanların belirlenmesine rağmen yazlıkçıların yoğun olarak bulunduğu 1. derece Altınkum oteller bölgesinde devam eden altyapı yol çalışmaları nedeniyle tonajlı araçların kullandığı yoların asfaltları yer yer bozulduğunu söyledi. Bazı yollar tamamlanırken halen inşaat ve yol yapım çalışmaların devam ettiğini ifade eden Polat, “Okulların kapanmasına rağmen inşaat ve yol yapım çalışmaların halen devam etmesi turistik bir ilçe olan Didim’e yakışmıyor” diye konuştu. Emekli olduktan sonra ilçeye yerleştiğini belirten Musa Ateş’te, turizm nedenliye ilçede nüfuzun aniden artması, daha önce boş olan siteler ve mahallerin hizmet talep etmelerine yerel yöneticilerin vereceği hizmetlerde yetersiz kaldığını savundu.
Aydın’ın Didim ilçesinde devam eden altyapı yol çalışmaları ilçeye tatil için gelen vatandaşların tepkisine yol açtı.

Aydın’ın Didim ilçesinde devam eden altyapı yol çalışmaları ilçeye tatil için gelen vatandaşların tepkisine yol açtı.

Her yıl Didim ilçesinde 01 Mayıs tarihinde turizm sezonun açılmasının ardından 15 Mayıs itibarı ile belediye tarafından inşaat yasağı getirilirken, Büyükşehir kapsamına alınan Aydın ilinin ilçe belediyeleri ile yapılan görev paylaşımı nedeniyle gerek altyapı yol ve gerekse yapımı tamamlanamayan inşaatlarda çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Tatil için ilçeye geldiğini belirten Mahmut Polat, Turistik ilçede belediyece belirlenen 1.2.3. derece inşaat alanların belirlenmesine rağmen yazlıkçıların yoğun olarak bulunduğu 1. derece Altınkum oteller bölgesinde devam eden altyapı yol çalışmaları nedeniyle tonajlı araçların kullandığı yoların asfaltları yer yer bozulduğunu söyledi.

Bazı yollar tamamlanırken halen inşaat ve yol yapım çalışmaların devam ettiğini ifade eden Polat, “Okulların kapanmasına rağmen inşaat ve yol yapım çalışmaların halen devam etmesi turistik bir ilçe olan Didim’e yakışmıyor” diye konuştu.

Emekli olduktan sonra ilçeye yerleştiğini belirten Musa Ateş’te, turizm nedenliye ilçede nüfuzun aniden artması, daha önce boş olan siteler ve mahallerin hizmet talep etmelerine yerel yöneticilerin vereceği hizmetlerde yetersiz kaldığını savundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.