Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tatilci aileden engellilere örnek duyarlılık

GENEL 20.07.2019 - 18:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4149+ kez okundu.
 

Tatilci aileden engellilere örnek duyarlılık

Tatil için İstanbul’dan Didim’e gelen duyarlı vatandaş, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği’ne 4 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

AYDIN  - İstanbul’dan Didim’e tatil yapmak için gelen Ali Bulut, eşi Nilüfer Bulut ile kızları Yaren ve İrem Bulut, Didim’de yaşayan engelli vatandaşlara ulaştırılmak üzere Didim ve Yöresi engelliler Derneği’ne 4 tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Hayırsever Ali Bulut, “Bugün sağlam olanlar, yarın engelli birey haline gelebilir. Engelli kardeşlerimizin vakitlerini dört duvar arasında değil, diğer bireyler gibi caddelere, pazarlara, parklara gidebilmesi adına ben ve ailem bu tekerlekli sandalyeleri alıp Didim ve Yöresi engelliler derneğine bağışladık. Engelli vatandaşlarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizim için her şeyden değerlidir. Bu yardımlarımız umarız topluma örnek olur. Tek dileğimiz bu tür bağış yapan kişilerin artması" diye konuştu. Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise, “Hayırsever vatandaşlarımıza bu anlamlı davranışları için kutluyorum. Yapmış oldukları 4 tekerlekli sandalye bağışıyla, ihtiyacı olan engelli bireylerin toplum içerisindeki yaşamını kolaylaştırmış olacaklar. Bizler de, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği olarak hayırseverlerle ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımızı bir araya getirmek amacıyla köprü oluşturmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Tatil için İstanbul’dan Didim’e gelen duyarlı vatandaş, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği’ne 4 adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

AYDIN  - İstanbul’dan Didim’e tatil yapmak için gelen Ali Bulut, eşi Nilüfer Bulut ile kızları Yaren ve İrem Bulut, Didim’de yaşayan engelli vatandaşlara ulaştırılmak üzere Didim ve Yöresi engelliler Derneği’ne 4 tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Hayırsever Ali Bulut, “Bugün sağlam olanlar, yarın engelli birey haline gelebilir. Engelli kardeşlerimizin vakitlerini dört duvar arasında değil, diğer bireyler gibi caddelere, pazarlara, parklara gidebilmesi adına ben ve ailem bu tekerlekli sandalyeleri alıp Didim ve Yöresi engelliler derneğine bağışladık. Engelli vatandaşlarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek bizim için her şeyden değerlidir. Bu yardımlarımız umarız topluma örnek olur. Tek dileğimiz bu tür bağış yapan kişilerin artması" diye konuştu.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş ise, “Hayırsever vatandaşlarımıza bu anlamlı davranışları için kutluyorum. Yapmış oldukları 4 tekerlekli sandalye bağışıyla, ihtiyacı olan engelli bireylerin toplum içerisindeki yaşamını kolaylaştırmış olacaklar. Bizler de, Didim ve Yöresi Engelliler Derneği olarak hayırseverlerle ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımızı bir araya getirmek amacıyla köprü oluşturmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.