Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tatil zili çaldı

EĞİTİM 09.06.2017 - 19:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3768+ kez okundu.
 

Tatil zili çaldı

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının son ders zili çaldı. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, öğrencilerin hem karne heyecanlarına ortak olmak hem de karnelerini dağıtmak üzere ilçede 2. mezunlarını veren ve TEOG Sınavında en başarılı okul olarak dikkatleri üzerine çeken Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nda tören düzenledi.

AYDIN- Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, beraberinde Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün ve Okul Müdürü Mustafa Savaş olduğu halde sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilere karne, başarı belgeleri ve ödüllerini dağıttı. Sınıflarda öğrencilere öğütler veren Müdür Koçyiğit, TEOG başarısından dolayı da öğrenci ve öğretmenleri de kutladı. Koçyiğit konuşmasında, “2016-2017 Eğitim Öğretim yılının son ders zili çaldı. Bugün karnelerinizi alarak hepiniz mutlu bir şekilde tatile çıkacaksınız inşallah. Sizlerle beraber biz de sevinçliyiz. Sevgili Öğrenciler; Tatilinizi tabiî ki de dinlenerek, oynayarak değerlendirin, fakat kendinizi geliştirmek için en kolay yolun da kitap okumak olduğunu unutmamanızı isterim. TEOG sınavında Nazilli’deki ortaokullar arasında göğsümüzü kabarttığınız için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Siz bu okulumuzun ikinci mezunlarısınız. Geçen yıl mezun olanlara oranla TEOG başarınız çok daha yüksek. O nedenle de sizleri ayrıca kutluyor, sizi yetiştiren öğretmen ve velilerinize de teşekkür ediyorum. Öğretmen arkadaşları emeklerinden, gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bütün öğrencilerinde karne gününü kutlarım. Tatile sağlık ve huzurla başlayıp, aynı şekilde geri dönmelerini ve yeni eğitim öğretim yılına da azimli bir şekilde başlamalarını temenni ediyorum” dedi. TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayan Cemre Özcan isimli öğrencinin karne, takdir ve iftihar belgesini veren Müdür Koçyiğit, başarısından dolayı öğrenciyi kutladı.
2016-2017 Eğitim Öğretim yılının son ders zili çaldı. Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, öğrencilerin hem karne heyecanlarına ortak olmak hem de karnelerini dağıtmak üzere ilçede 2. mezunlarını veren ve TEOG Sınavında en başarılı okul olarak dikkatleri üzerine çeken Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nda tören düzenledi.

AYDIN- Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, beraberinde Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün ve Okul Müdürü Mustafa Savaş olduğu halde sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilere karne, başarı belgeleri ve ödüllerini dağıttı. Sınıflarda öğrencilere öğütler veren Müdür Koçyiğit, TEOG başarısından dolayı da öğrenci ve öğretmenleri de kutladı. Koçyiğit konuşmasında, “2016-2017 Eğitim Öğretim yılının son ders zili çaldı. Bugün karnelerinizi alarak hepiniz mutlu bir şekilde tatile çıkacaksınız inşallah. Sizlerle beraber biz de sevinçliyiz. Sevgili Öğrenciler; Tatilinizi tabiî ki de dinlenerek, oynayarak değerlendirin, fakat kendinizi geliştirmek için en kolay yolun da kitap okumak olduğunu unutmamanızı isterim. TEOG sınavında Nazilli’deki ortaokullar arasında göğsümüzü kabarttığınız için sizlere ayrıca teşekkür ediyorum. Siz bu okulumuzun ikinci mezunlarısınız. Geçen yıl mezun olanlara oranla TEOG başarınız çok daha yüksek. O nedenle de sizleri ayrıca kutluyor, sizi yetiştiren öğretmen ve velilerinize de teşekkür ediyorum. Öğretmen arkadaşları emeklerinden, gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bütün öğrencilerinde karne gününü kutlarım. Tatile sağlık ve huzurla başlayıp, aynı şekilde geri dönmelerini ve yeni eğitim öğretim yılına da azimli bir şekilde başlamalarını temenni ediyorum” dedi.

TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayan Cemre Özcan isimli öğrencinin karne, takdir ve iftihar belgesini veren Müdür Koçyiğit, başarısından dolayı öğrenciyi kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.