Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tatil beldelerinde cuma manzarası

EKONOMİ 14.08.2015 - 17:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3990+ kez okundu.
 

Tatil beldelerinde cuma manzarası

Cuma namazında terörün son bulması için dualar edildi

Yaz tatili dolayısıya tatil beldeleri vatandaşların akınına uğradı. Aydın Kuşadası ilçesi, Davutlar ve Güzelçamlı mahalleleri tatil için binlerce kişinin akınına uğrarken camilerde de namaz kılacak yer kalmadı. Davutlar’da Cuma namazı için toplanan binlerce kişi terörün son bulması için dua ederken Cuma namazında Şehitler de unutulmadı.  Cuma namazı öncesi tatil beldelerindeki cami ve avlularında ‘İğne atsan yer düşmez’ görüntüler oluşurken camilerde namaz kılmak için yer bulanlar kendini şanslı hissetti. Cuma namazı için Sevgi Plajı yakınlarındaki camiye akın eden binlerce kişi hem Cuma namazını eda etti, hem de ülkenin birlik ve beraberliği terörün son bulması için dualar edip şehitlerin ruhuna Fatiha okudular. Türkiye’de tatil anlayışının de değişmeye başladığını belirten Davutlar’daki yazlıkçılardan Uşaklı İbrahim Uysal, “Eskiden tatil denince insanların aklına deniz, disko, bar ve eğlence gelirdi. Ancak bu anlayış değişti. İnsanlar hem tatilini yapıp hem de ibadetlerini yapıyor. Bizler Davutlar’da tatil yapıyoruz. Sabah namazında bile cemaat şehir merkezlerine oranla baya yoğun oluyor. Ülkemiz gerçekten zorlu bir süreçten geçiyor. Bu ülkenin huzur ve güvenini çekemeyenler bu güzellikleri baltalamak istiyor. Allah’ın izniyle kirli emellerine ulaşamayacaklar. Akli selim olan herkes namazların ardından teröristlerin kahrolması için dualar ediyor” diye konuştu.
Cuma namazında terörün son bulması için dualar edildi

Yaz tatili dolayısıya tatil beldeleri vatandaşların akınına uğradı. Aydın Kuşadası ilçesi, Davutlar ve Güzelçamlı mahalleleri tatil için binlerce kişinin akınına uğrarken camilerde de namaz kılacak yer kalmadı. Davutlar’da Cuma namazı için toplanan binlerce kişi terörün son bulması için dua ederken Cuma namazında Şehitler de unutulmadı. 

Cuma namazı öncesi tatil beldelerindeki cami ve avlularında ‘İğne atsan yer düşmez’ görüntüler oluşurken camilerde namaz kılmak için yer bulanlar kendini şanslı hissetti. Cuma namazı için Sevgi Plajı yakınlarındaki camiye akın eden binlerce kişi hem Cuma namazını eda etti, hem de ülkenin birlik ve beraberliği terörün son bulması için dualar edip şehitlerin ruhuna Fatiha okudular.

Türkiye’de tatil anlayışının de değişmeye başladığını belirten Davutlar’daki yazlıkçılardan Uşaklı İbrahim Uysal, “Eskiden tatil denince insanların aklına deniz, disko, bar ve eğlence gelirdi. Ancak bu anlayış değişti. İnsanlar hem tatilini yapıp hem de ibadetlerini yapıyor. Bizler Davutlar’da tatil yapıyoruz. Sabah namazında bile cemaat şehir merkezlerine oranla baya yoğun oluyor. Ülkemiz gerçekten zorlu bir süreçten geçiyor. Bu ülkenin huzur ve güvenini çekemeyenler bu güzellikleri baltalamak istiyor. Allah’ın izniyle kirli emellerine ulaşamayacaklar. Akli selim olan herkes namazların ardından teröristlerin kahrolması için dualar ediyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.