Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TAŞINIRKEN DİKKAT

GÜNCEL 12.08.2020 - 16:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4104+ kez okundu.
 

TAŞINIRKEN DİKKAT

Kamyoncular ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Girgin Uyardı!

AYDIN - Konut kredisi faizlerinin düşmesi ile artan konut satışları evden eve nakliye firmalarının da yüzünü güldürdü. Pandeminin başlaması ile işleri durma noktasına gelen nakliyeciler, normalleşme sürecinin başlaması ve konut kredisi faizlerinin düşmesi sonucu artan konut satışları ile yoğun günler geçiriyorlar. Pandeminin birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirten Aydın Kamyoncular Kamyonetçiler Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Adnan Girgin, “Ulaştırma ve nakliye sektörü insan hareketliliğin azalması nedeniyle bu süreci çok zor geçirdi. Birçok üyemiz haftalarca iş yapamadı. Bu süreçte Devletimizin sağlamış olduğu can suyu kredileri ile  yaşayabilecekleri daha büyük sorunların önüne geçmiş oldular. Normalleşme sürecinin başlaması ile düşen konut kredi faizlerinden kaynaklı konut satışları üyelerimizin yüzünü güldürdü. Yoğun bir yaz dönemi geçirdiler” dedi. Taşınma hazırlığında olan vatandaşlara da bir uyarıda bulunan Başkan Adnan Girgin, “Bir miktar daha ucuza taşınmak için kayıt dışı firmalarla çalışmamalarını tavsiye ediyorum. Yaşanabilecek bir aksilikte ucuza taşıtayım derken daha pahalıya mal olabilir. Anlaşma yapacakları firmalara mutlaka oda kaydının olup olmadığını sorsunlar. Bütün yasal sorumluluklarını yerine getirmiş olan üyelerimizi tercih etsinler” dedi.
Kamyoncular ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Girgin Uyardı!

AYDIN - Konut kredisi faizlerinin düşmesi ile artan konut satışları evden eve nakliye firmalarının da yüzünü güldürdü. Pandeminin başlaması ile işleri durma noktasına gelen nakliyeciler, normalleşme sürecinin başlaması ve konut kredisi faizlerinin düşmesi sonucu artan konut satışları ile yoğun günler geçiriyorlar.

Pandeminin birçok sektörü olumsuz etkilediğini belirten Aydın Kamyoncular Kamyonetçiler Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Adnan Girgin, “Ulaştırma ve nakliye sektörü insan hareketliliğin azalması nedeniyle bu süreci çok zor geçirdi. Birçok üyemiz haftalarca iş yapamadı. Bu süreçte Devletimizin sağlamış olduğu can suyu kredileri ile  yaşayabilecekleri daha büyük sorunların önüne geçmiş oldular. Normalleşme sürecinin başlaması ile düşen konut kredi faizlerinden kaynaklı konut satışları üyelerimizin yüzünü güldürdü. Yoğun bir yaz dönemi geçirdiler” dedi.

Taşınma hazırlığında olan vatandaşlara da bir uyarıda bulunan Başkan Adnan Girgin, “Bir miktar daha ucuza taşınmak için kayıt dışı firmalarla çalışmamalarını tavsiye ediyorum. Yaşanabilecek bir aksilikte ucuza taşıtayım derken daha pahalıya mal olabilir. Anlaşma yapacakları firmalara mutlaka oda kaydının olup olmadığını sorsunlar. Bütün yasal sorumluluklarını yerine getirmiş olan üyelerimizi tercih etsinler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.