Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TARSİM kurumsal mimari ile dönüşüyor

GENEL 08.05.2017 - 12:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3623+ kez okundu.
 

TARSİM kurumsal mimari ile dönüşüyor

Teknolojiyi yakından takip eden TARSİM, bilgi teknolojilerinde önemli bir adım atıyor.

AYDIN- TARSİM artık süreçlerinde kurumsal mimari sistemini kullanacak ve bu konuda sigorta sektöründeki öncüler arasındaki yerini alacak. TARSİM yeni teknolojilere hızla entegre olmak, Bilgi Teknolojileri ile kurumun diğer birimlerini birbirine yakınlaştırarak, ortak bir söylem çerçevesinde hareket edilmesini sağlamak ve hızlı aksiyon kabiliyetine sahip olarak nihayetinde üreticiye en üst düzeyde hizmet sunabilmek amacıyla, dünyanın önde gelen ürünü SAP PowerDesigner’ı tercih etti. Danışmanlık ve eğitim hizmetleri konusunda uzman kurum MDSap tarafından sunulacak proje çerçevesinde, Kurumsal Mimari Sistemi’ne geçilerek, kurum vizyonu ve misyonu doğrultusunda yol haritasının oluşturulması, bu yol haritasında yer alan birimlerin ve rollerin belirlenmesi, mevcut durumdan daha efektif, verimli ve dinamik bir yapıya dönüşülmesi hedefleniyor.
Teknolojiyi yakından takip eden TARSİM, bilgi teknolojilerinde önemli bir adım atıyor.

AYDIN- TARSİM artık süreçlerinde kurumsal mimari sistemini kullanacak ve bu konuda sigorta sektöründeki öncüler arasındaki yerini alacak.

TARSİM yeni teknolojilere hızla entegre olmak, Bilgi Teknolojileri ile kurumun diğer birimlerini birbirine yakınlaştırarak, ortak bir söylem çerçevesinde hareket edilmesini sağlamak ve hızlı aksiyon kabiliyetine sahip olarak nihayetinde üreticiye en üst düzeyde hizmet sunabilmek amacıyla, dünyanın önde gelen ürünü SAP PowerDesigner’ı tercih etti.

Danışmanlık ve eğitim hizmetleri konusunda uzman kurum MDSap tarafından sunulacak proje çerçevesinde, Kurumsal Mimari Sistemi’ne geçilerek, kurum vizyonu ve misyonu doğrultusunda yol haritasının oluşturulması, bu yol haritasında yer alan birimlerin ve rollerin belirlenmesi, mevcut durumdan daha efektif, verimli ve dinamik bir yapıya dönüşülmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.