Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tarla komşuları tahra ile birbirine girdi

ASAYİŞ 28.03.2018 - 14:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4227+ kez okundu.
 

Tarla komşuları tahra ile birbirine girdi

Çıkan kavgada biri ağır 2 kişi yaralandı

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesinde arazi komşusu iki kişi arasında meydana gelen kavgada iki kişi hastaneye kaldırıldı. Kavgada başına tahra ile vurulması sonucu ağır yaralanan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olay öğlen saatlerinde Germencik İlçesi Kızılcagedik Mahallesi sınırları içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlçeye Bağlı Ömerbeyli Mahallesi’nde ikamet eden 30 yaşlarındaki N.A. sabah saatlerinde Kızılcagedik Mahallesi sınırları içerisinde yer alan arazisine gitti. Tarla komşusu olan F.A. ile N.A. arasında çıkan tartışma büyüyünce taraflar birbirilerine girdi. Kavgada başından tahra ile yaralanan N.A. ağır yarlı olarak hastaneye kaldırıldı. Diğer şahsın da hafif yaralı olduğu belirtildi. Jandarma tarafından el konulan olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.
Çıkan kavgada biri ağır 2 kişi yaralandı

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesinde arazi komşusu iki kişi arasında meydana gelen kavgada iki kişi hastaneye kaldırıldı. Kavgada başına tahra ile vurulması sonucu ağır yaralanan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay öğlen saatlerinde Germencik İlçesi Kızılcagedik Mahallesi sınırları içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlçeye Bağlı Ömerbeyli Mahallesi’nde ikamet eden 30 yaşlarındaki N.A. sabah saatlerinde Kızılcagedik Mahallesi sınırları içerisinde yer alan arazisine gitti. Tarla komşusu olan F.A. ile N.A. arasında çıkan tartışma büyüyünce taraflar birbirilerine girdi. Kavgada başından tahra ile yaralanan N.A. ağır yarlı olarak hastaneye kaldırıldı. Diğer şahsın da hafif yaralı olduğu belirtildi.

Jandarma tarafından el konulan olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.