Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

TARİŞ Alanı Projesi’ni ‘Fikri’ anlatacak!

SİYASET 14.04.2018 - 12:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3255+ kez okundu.
 

TARİŞ Alanı Projesi’ni ‘Fikri’ anlatacak!

Kuşadası’ndaki “TARİŞ Alanı” olarak bilinen alanın düzenlemesiyle ilgili tartışmalar sürerken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Necmettin Ünüvar’dan esprili, fıkralı bir açıklama geldi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nce kamulaştırılan, yeniden düzenlenip halkın hizmetine sunulması kararlaştırılan alanla ilgili projeye karşı çıkanlara yanıt niteliğindeki açıklamasında, “Bizim Fikri anladı, Kuşadası’nda kendilerine platform diyenler, kocaman kocaman isimler anlamadı” diyen CHP’li Ünüvar’ın gülümseten açıklaması şöyle: “Kendilerine platformlu dayanışmalı kocaman kocaman isimler veren üç beş kişiye konuyu bir türlü anlatamadık. Çünkü bu yüksek yüksek platformlara çıkıp birbirleriyle dayanışan arkadaşlar halkın sesini duymamakta ısrar ediyorlar. Söyledik, uzun uzun anlattık olmadı. Belki duymazlar yazalım dedik olmadı. Okumazlarsa görürler dedik, Kuşadası’nın her köşe başına resimler koyduk, yine olmadı. En sonunda Büyükşehir Belediyemiz bir basın açıklaması yapmak zorunda kaldı. Bu sabah alt kat komşumuzun oğlu Fikri ile karşılaştım. ‘Abi’ dedi, ‘sizin bu Kuşadası TARİŞ Projesi’nde, Kocaman, modern bir kent meydanı varmış’ dedi. ‘Evet Fikri’ dedim. ‘Park ve yeşil alanlar varmış’ dedi. ‘Evet Fikri’ dedim. ‘İki tarihi bina güzelce restore edilip turizmin hizmetine sunuluyormuş’ dedi. ‘Evet Fikri’ dedim. ‘İçinde sergi salonları, konferans ve etkinlik alanları, olan bir kültür merkezi varmış’ dedi. ‘Evet Fikri’ dedim. ‘Büyükşehir’in Denizcilik Dairesi Karacasu’da olacak değil ya, Kültür Merkezinin küçük bir bölümünde Denizcilik Daire Başkanlığı hizmet birimleri varmış’ dedi. ‘Evet Fikri’ dedim. ‘Üstelik tüm bu alanın altı komple yer altı otoparkı olarak değerlendirilmiş’ dedi. ‘Evet be Fikriciğim’ dedim. ‘Abi inanamadım… Buraya ne yapılacağını vatandaşa sormuşlar, halk ne istediyse onu yapmışlar ya…” dedi. ‘Fikriimmmm…’ demişim. Fikri anladı… Siz anlamadınız. Biz CHP örgütü olarak hepimiz, her gün sabahtan akşama kadar CHP İl Başkanlığında çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Binasına 60 metre mesafedeyiz. Bir adım yani… Çayımız var, kahvemiz var. Fikri de burada… Ah bir gelseniz… Biz anlatamadık artık Fikri anlatır size.”
Kuşadası’ndaki “TARİŞ Alanı” olarak bilinen alanın düzenlemesiyle ilgili tartışmalar sürerken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Necmettin Ünüvar’dan esprili, fıkralı bir açıklama geldi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nce kamulaştırılan, yeniden düzenlenip halkın hizmetine sunulması kararlaştırılan alanla ilgili projeye karşı çıkanlara yanıt niteliğindeki açıklamasında, “Bizim Fikri anladı, Kuşadası’nda kendilerine platform diyenler, kocaman kocaman isimler anlamadı” diyen CHP’li Ünüvar’ın gülümseten açıklaması şöyle:

“Kendilerine platformlu dayanışmalı kocaman kocaman isimler veren üç beş kişiye konuyu bir türlü anlatamadık. Çünkü bu yüksek yüksek platformlara çıkıp birbirleriyle dayanışan arkadaşlar halkın sesini duymamakta ısrar ediyorlar. Söyledik, uzun uzun anlattık olmadı. Belki duymazlar yazalım dedik olmadı. Okumazlarsa görürler dedik, Kuşadası’nın her köşe başına resimler koyduk, yine olmadı. En sonunda Büyükşehir Belediyemiz bir basın açıklaması yapmak zorunda kaldı.

Bu sabah alt kat komşumuzun oğlu Fikri ile karşılaştım. ‘Abi’ dedi, ‘sizin bu Kuşadası TARİŞ Projesi’nde, Kocaman, modern bir kent meydanı varmış’ dedi.

‘Evet Fikri’ dedim.

‘Park ve yeşil alanlar varmış’ dedi.

‘Evet Fikri’ dedim.

‘İki tarihi bina güzelce restore edilip turizmin hizmetine sunuluyormuş’ dedi.

‘Evet Fikri’ dedim.

‘İçinde sergi salonları, konferans ve etkinlik alanları, olan bir kültür merkezi varmış’ dedi.

‘Evet Fikri’ dedim.

‘Büyükşehir’in Denizcilik Dairesi Karacasu’da olacak değil ya, Kültür Merkezinin küçük bir bölümünde Denizcilik Daire Başkanlığı hizmet birimleri varmış’ dedi.

‘Evet Fikri’ dedim.

‘Üstelik tüm bu alanın altı komple yer altı otoparkı olarak değerlendirilmiş’ dedi.

‘Evet be Fikriciğim’ dedim.

‘Abi inanamadım… Buraya ne yapılacağını vatandaşa sormuşlar, halk ne istediyse onu yapmışlar ya…” dedi.

‘Fikriimmmm…’ demişim.

Fikri anladı… Siz anlamadınız.

Biz CHP örgütü olarak hepimiz, her gün sabahtan akşama kadar CHP İl Başkanlığında çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Binasına 60 metre mesafedeyiz. Bir adım yani… Çayımız var, kahvemiz var. Fikri de burada… Ah bir gelseniz… Biz anlatamadık artık Fikri anlatır size.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.