Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri masaya yatırıldı

EKONOMİ 02.01.2016 - 16:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3544+ kez okundu.
 

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri masaya yatırıldı

Tarımsal yayım ve danışmanlık hizmetleri il teknik komitesi 2015 yılı 3.toplantısı yapıldı

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü,  Aydın'da faaliyet gösteren tarımsal danışmanlık hizmeti veren kişi ve kuruluşlar ile toplantı düzenledi.  Yayım ve danışmanlık kalitesinin ve etkinliğinin artırılması amacıyla bu yıl 3.sü düzenlenen toplantı Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bircan başkanlığında yapıldı. Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik ve Uygulama Esasları hükümleri doğrultusunda; gerçekleştirilen toplantıya şube müdürleri, il müdürlüğünde görevli iki tarımsal yayım uzmanı, ziraat ve veteriner fakültelerinden birer temsilci,  tarımsal amaçlı araştırma enstitülerinden birer temsilci, il ziraat odası başkanlığından bir temsilci, ilde bulunan tarımsal amaçlı kooperatif birliklerinin, yetiştirici birliklerinin, üretici birliklerinin her birinden üye sayısı en fazla olanlardan birer temsilci, ziraat mühendisleri odası ve veteriner hekimleri odasından birer temsilci ve meslek derneği temsilcisinden oluşan İl Teknik Komitesi katıldı. Toplantıda Aydın'da tarımsal danışmanlık hizmeti sunan kişi ve kuruluşların 2015 yılı çalışmalarının değerlendirilmesi yapılarak, 2015 yılı TYD Desteklemesi çalışmaları ile Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı ve sertifikaların vize işlemlerine yönelik Bakanlık talimatı görüşüldü.
Tarımsal yayım ve danışmanlık hizmetleri il teknik komitesi 2015 yılı 3.toplantısı yapıldı

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü,  Aydın'da faaliyet gösteren tarımsal danışmanlık hizmeti veren kişi ve kuruluşlar ile toplantı düzenledi. 

Yayım ve danışmanlık kalitesinin ve etkinliğinin artırılması amacıyla bu yıl 3.sü düzenlenen toplantı Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Bircan başkanlığında yapıldı. Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik ve Uygulama Esasları hükümleri doğrultusunda; gerçekleştirilen toplantıya şube müdürleri, il müdürlüğünde görevli iki tarımsal yayım uzmanı, ziraat ve veteriner fakültelerinden birer temsilci,  tarımsal amaçlı araştırma enstitülerinden birer temsilci, il ziraat odası başkanlığından bir temsilci, ilde bulunan tarımsal amaçlı kooperatif birliklerinin, yetiştirici birliklerinin, üretici birliklerinin her birinden üye sayısı en fazla olanlardan birer temsilci, ziraat mühendisleri odası ve veteriner hekimleri odasından birer temsilci ve meslek derneği temsilcisinden oluşan İl Teknik Komitesi katıldı.

Toplantıda Aydın'da tarımsal danışmanlık hizmeti sunan kişi ve kuruluşların 2015 yılı çalışmalarının değerlendirilmesi yapılarak, 2015 yılı TYD Desteklemesi çalışmaları ile Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı ve sertifikaların vize işlemlerine yönelik Bakanlık talimatı görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.