Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tarım sektörü bu zirvede

EKONOMİ 09.01.2018 - 14:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3159+ kez okundu.
 

Tarım sektörü bu zirvede

Son dönemde yaptığı ekonomi ağırlıklı organizasyonlarla ses getirdiği belirtilen Hürriyet Gazetesi’nin, şimdi de tarım sektörüne el attığı ve ilk durağın Aydın olduğu bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, DenizBank ve Hürriyet Gazetesi işbirliğinde ‘Tarım Zirvesi’nin ilki 10 Ocak 2018 Çarşamba günü Aydın’da gerçekleştirilecek. Aydın Ticaret Borsası’nda saat 09.00’dabaşlayacak zirvede, Aydın ve Ege özelinde tarım yatırımları, sorunlar ve çözümler önerileri masaya yatırılacak. Organizasyona Hürriyet Ekonomi Müdürü Sefer Levent, ekonomi yazarları Noyan Doğan ve Vahap Munyar’ın yanı sıra DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Gökhan Özertan, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı da katılacak.
Son dönemde yaptığı ekonomi ağırlıklı organizasyonlarla ses getirdiği belirtilen Hürriyet Gazetesi’nin, şimdi de tarım sektörüne el attığı ve ilk durağın Aydın olduğu bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, DenizBank ve Hürriyet Gazetesi işbirliğinde ‘Tarım Zirvesi’nin ilki 10 Ocak 2018 Çarşamba günü Aydın’da gerçekleştirilecek. Aydın Ticaret Borsası’nda saat 09.00’dabaşlayacak zirvede, Aydın ve Ege özelinde tarım yatırımları, sorunlar ve çözümler önerileri masaya yatırılacak.

Organizasyona Hürriyet Ekonomi Müdürü Sefer Levent, ekonomi yazarları Noyan Doğan ve Vahap Munyar’ın yanı sıra DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Gökhan Özertan, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı da katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.