Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tarım İl Müdürlüğü çalışanları hastanelik oldu

TEKNOLOJİ 12.02.2016 - 14:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3309+ kez okundu.
 

Tarım İl Müdürlüğü çalışanları hastanelik oldu

Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanlarının bir kısmı öğle yemeğinden sonra hastanelik oldu.

Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanlarının bir kısmı öğle yemeğinden sonra hastanelik oldu. Olay gıda zehirlenmesi olarak değerlendirilirken, Tarım İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Bozkır, olayın gıda zehirlenmesi değil bünyesi zayıf olanların hafif bakteriye karşı dirençsiz olmasından kaynaklandığını öğrendiklerini belirtti. Edinilen bilgiye göre, aynı zamanda gıdaların denetim yetkisini de elinde bulunduran Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde çalışan personel, öğlen yemeğini yedikten sonra art arda fenalaşmaya başladı. Hastaneye müracaat eden Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanlarında gıda zehirlenmesine benzer belirtiler görülürken, tedaviye alınan çalışanların hayati tehlikelrinin bulunmadığı öğrenildi. Müdürlüğe bağlı çalışanların bir kısmının öğlen yemeğinden sonra fenalaşarak hastaneye gittiklerini doğrulayan yetkililer olayn gıda zehirlenmesi olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirttiler.  Gıdaların denetlenmesi konusunda yetkili kuruluş olmasına rağmen yaşanan olayla ilgili açıklama yapan kurum yetkilileri, “Kurum’da çalışan ve öğlen yemeği yiyen yaklaşık 160 kişi var. Öğlen yemeğinden sonra 11 kişi hastaneye gitti. Doktorlarla görüştük. Salgın var. Gıda ile ilgili bünyesi zayıf olanlar soğuk algınlığına müteakip hafif bakteriye maruz kalsa bile etkilenirmiş. Kurum yenilen gıdalarda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyoruz. Kurum içerisinde dezenfekte ve temizlik çalışması yaptık” diye konuştular.
Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanlarının bir kısmı öğle yemeğinden sonra hastanelik oldu.

Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanlarının bir kısmı öğle yemeğinden sonra hastanelik oldu. Olay gıda zehirlenmesi olarak değerlendirilirken, Tarım İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Bozkır, olayın gıda zehirlenmesi değil bünyesi zayıf olanların hafif bakteriye karşı dirençsiz olmasından kaynaklandığını öğrendiklerini belirtti.

Edinilen bilgiye göre, aynı zamanda gıdaların denetim yetkisini de elinde bulunduran Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde çalışan personel, öğlen yemeğini yedikten sonra art arda fenalaşmaya başladı. Hastaneye müracaat eden Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü çalışanlarında gıda zehirlenmesine benzer belirtiler görülürken, tedaviye alınan çalışanların hayati tehlikelrinin bulunmadığı öğrenildi. Müdürlüğe bağlı çalışanların bir kısmının öğlen yemeğinden sonra fenalaşarak hastaneye gittiklerini doğrulayan yetkililer olayn gıda zehirlenmesi olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirttiler.  Gıdaların denetlenmesi konusunda yetkili kuruluş olmasına rağmen yaşanan olayla ilgili açıklama yapan kurum yetkilileri, “Kurum’da çalışan ve öğlen yemeği yiyen yaklaşık 160 kişi var. Öğlen yemeğinden sonra 11 kişi hastaneye gitti. Doktorlarla görüştük. Salgın var. Gıda ile ilgili bünyesi zayıf olanlar soğuk algınlığına müteakip hafif bakteriye maruz kalsa bile etkilenirmiş. Kurum yenilen gıdalarda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyoruz. Kurum içerisinde dezenfekte ve temizlik çalışması yaptık” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.