Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tarım Fuarı gün sayıyor

EKONOMİ 03.01.2018 - 09:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3753+ kez okundu.
 

Tarım Fuarı gün sayıyor

Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın 6.’sının bu yıl 15-18 Şubat tarihlerinde Aydın Efeler Pamuk TARİŞ Depoları’nda gerçekleşeceği bildirildi.

AYDIN- 6. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın ziyaretçileriyle buluşmak üzere hazırlıklarını tamamlıyor. KOBİ Fuarcılık Ltd. Şti organizasyonu, Aydın Ticaret Borsası başvurusu, T. C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TOBB, KOSGEB, T. C. Aydın Valiliği, T. C. Aydın Büyükşehir Belediyesi, T. C. Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası, Efeler Ziraat Odası, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, TÜMSİAD, Ziraat Mühendisleri Odası ve S.S. 46 Nolu Aydın PTSK destekleriyle, 16-19 Şubat 2017 tarihlerinde Aydın Efeler Pamuk TARİŞ Depoları’nda 5.’si gerçekleşen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, 240 katılımcı firma ile 173 bin ziyaretçi sayısına ulaşmıştı. Bu yıl uluslararası düzeyde 15-18 Şubat tarihleri arasında Aydın, Efeler Pamuk TARİŞ depolarında gerçekleşecek olan fuar hakkında açıklama yapan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “Türkiye’nin önemli tarım kentlerinden biri olan ilimizde 6.’sini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile katılımcıların ürünlerini tanıtmasını, Aydınlıları da tarım alanındaki teknolojiyle buluşturmayı hedefliyoruz. “5. Tarım Fuarımızı İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Kütahya ve diğer illerden olmak üzere173 bin ziyaretçi ve 35 milyon TL’nin üzerinde sıcak satışla bitirdik. Bu yıl fuarımızın ziyaretçi sayısının ve satışların artmasını temenni ediyoruz. Fuarımız artık katılımcı firma sayısı, ziyaretçi sayısı ve sıcak satış göstergeleri açısından kendini ispat etmiştir.  Bundan sonra ki süreçteki amacımız; kalıcı ve modern bir fuar alanına sahip olarak Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ve ilimize kazandırılacak yeni fuarlar ile ilimizin birçok özelliğinin yanında, fuar kenti olarak da bilinirliğinin artmasının sağlaması olmalıdır. İlimiz ekonomik ve ticari potansiyelinin arttırılması açısından önemli bir yeri olan 6.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarımıza herkesi bekliyoruz. İfadelerine yer verdi.
Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın 6.’sının bu yıl 15-18 Şubat tarihlerinde Aydın Efeler Pamuk TARİŞ Depoları’nda gerçekleşeceği bildirildi.

AYDIN- 6. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın ziyaretçileriyle buluşmak üzere hazırlıklarını tamamlıyor.

KOBİ Fuarcılık Ltd. Şti organizasyonu, Aydın Ticaret Borsası başvurusu, T. C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, TOBB, KOSGEB, T. C. Aydın Valiliği, T. C. Aydın Büyükşehir Belediyesi, T. C. Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası, Efeler Ziraat Odası, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, TÜMSİAD, Ziraat Mühendisleri Odası ve S.S. 46 Nolu Aydın PTSK destekleriyle, 16-19 Şubat 2017 tarihlerinde Aydın Efeler Pamuk TARİŞ Depoları’nda 5.’si gerçekleşen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, 240 katılımcı firma ile 173 bin ziyaretçi sayısına ulaşmıştı.

Bu yıl uluslararası düzeyde 15-18 Şubat tarihleri arasında Aydın, Efeler Pamuk TARİŞ depolarında gerçekleşecek olan fuar hakkında açıklama yapan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “Türkiye’nin önemli tarım kentlerinden biri olan ilimizde 6.’sini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile katılımcıların ürünlerini tanıtmasını, Aydınlıları da tarım alanındaki teknolojiyle buluşturmayı hedefliyoruz. “5. Tarım Fuarımızı İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Kütahya ve diğer illerden olmak üzere173 bin ziyaretçi ve 35 milyon TL’nin üzerinde sıcak satışla bitirdik. Bu yıl fuarımızın ziyaretçi sayısının ve satışların artmasını temenni ediyoruz. Fuarımız artık katılımcı firma sayısı, ziyaretçi sayısı ve sıcak satış göstergeleri açısından kendini ispat etmiştir.  Bundan sonra ki süreçteki amacımız; kalıcı ve modern bir fuar alanına sahip olarak Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ve ilimize kazandırılacak yeni fuarlar ile ilimizin birçok özelliğinin yanında, fuar kenti olarak da bilinirliğinin artmasının sağlaması olmalıdır. İlimiz ekonomik ve ticari potansiyelinin arttırılması açısından önemli bir yeri olan 6.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarımıza herkesi bekliyoruz. İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.