Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tarım fuarı başarıya ulaştı

EKONOMİ 19.02.2018 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3556+ kez okundu.
 

Tarım fuarı başarıya ulaştı

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, fuarla ilgili değerlendirmesinde, “Hedeflediğimiz başarıya ulaştık” dedi.

AYDIN– Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde düzenlenen 6. Uluslararası Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 62’si uluslararası olmak üzere 318 firma ve 484 marka ile 193 bin ziyaretçiyi ağırladı. Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel.6. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı hakkında değerlendirmede bulundu. Erdel, “6. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı için hedeflediğimiz başarıya ulaştık.  62’si uluslararası olmak üzere, 318 firmanın 484 marka ile stant açtığı fuarda, firmalar ile çiftçilerimizi bir araya getirdik. Fuara Antalya, Manisa, Muğla, Uşak, Isparta, Burdur, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Denizli, Kütahya gibi illerden de pek çok ziyaretçi katıldı” dedi. “Fuarımızı 55 Milyon TL’nin Üzerinde Sıcak Satışla Bitirdik” Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel.6. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı hakkındaki sözlerine şu şekilde devam etti: “Aydın ilimizin tarım potansiyelini göz önüne aldığımızda, düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, ilimiz için büyük önem taşımaktadır. Bu yıl fuarımızı yaklaşık 193 bin ziyaretçi ve 55 milyon TL’nin üzerinde sıcak satışla bitirdik. İlimiz, bu potansiyeli ile modern bir fuar alanına sahip olursa, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ve ilimize kazandırılacak bir çok yeni fuar ile ilimizin bir çok özelliğinin yanında, fuar kenti olarak da bilinirliğinin artırdı. Fuarın her geçen yıl artarak büyüme trendi içerisinde olması bizlere gurur yaşatmaktadır. Fuarı destekleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aydın Valiliği, TOBB, KOSGEB, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası,  Efeler Ziraat Odası, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, TÜMSİAD, Ziraat Mühendisleri Odası ve S.S. 46 Nolu Aydın PTSK’ya ve Fuarımıza sahip çıkan Aydınlılara Aydın Ticaret Borsası adına teşekkürlerimizi sunuyorum.”
Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, fuarla ilgili değerlendirmesinde, “Hedeflediğimiz başarıya ulaştık” dedi.

AYDIN– Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde düzenlenen 6. Uluslararası Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 62’si uluslararası olmak üzere 318 firma ve 484 marka ile 193 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel.6. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı hakkında değerlendirmede bulundu. Erdel, “6. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı için hedeflediğimiz başarıya ulaştık.  62’si uluslararası olmak üzere, 318 firmanın 484 marka ile stant açtığı fuarda, firmalar ile çiftçilerimizi bir araya getirdik. Fuara Antalya, Manisa, Muğla, Uşak, Isparta, Burdur, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Denizli, Kütahya gibi illerden de pek çok ziyaretçi katıldı” dedi.

“Fuarımızı 55 Milyon TL’nin Üzerinde Sıcak Satışla Bitirdik”

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel.6. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı hakkındaki sözlerine şu şekilde devam etti:

“Aydın ilimizin tarım potansiyelini göz önüne aldığımızda, düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, ilimiz için büyük önem taşımaktadır. Bu yıl fuarımızı yaklaşık 193 bin ziyaretçi ve 55 milyon TL’nin üzerinde sıcak satışla bitirdik.

İlimiz, bu potansiyeli ile modern bir fuar alanına sahip olursa, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ve ilimize kazandırılacak bir çok yeni fuar ile ilimizin bir çok özelliğinin yanında, fuar kenti olarak da bilinirliğinin artırdı.

Fuarın her geçen yıl artarak büyüme trendi içerisinde olması bizlere gurur yaşatmaktadır. Fuarı destekleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aydın Valiliği, TOBB, KOSGEB, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası,  Efeler Ziraat Odası, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, TÜMSİAD, Ziraat Mühendisleri Odası ve S.S. 46 Nolu Aydın PTSK’ya ve Fuarımıza sahip çıkan Aydınlılara Aydın Ticaret Borsası adına teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.