Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tarım arazisinde yangın

ASAYİŞ 05.06.2018 - 10:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4158+ kez okundu.
 

Tarım arazisinde yangın

Ormanlık alana doğru hızla ilerleyen yangını söndürmek için havadan müdahale başlatıldı.

AYDIN- Aydın Çine'de Mardan Dağı yakınlarında bulunan tarım arazisinde yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla ormana doğru ilerleyen yangını söndürmek için ekipler havadan ve karadan çalışma başlattı. Yangın akşam saatlerinde Çine Çaltı üzerindeki dağlık arazide başladı. İki ayrı noktadan çıktığı gözlemlenen yangın sonrası yükselen dumanları gören Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgeye hemen helikopter sevk etti. Yangın çıkan bölgede şiddetli rüzgar olduğu ve yangının ormanlık alana doğru hızla ilerlediği belirtildi.
Ormanlık alana doğru hızla ilerleyen yangını söndürmek için havadan müdahale başlatıldı.

AYDIN- Aydın Çine'de Mardan Dağı yakınlarında bulunan tarım arazisinde yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla ormana doğru ilerleyen yangını söndürmek için ekipler havadan ve karadan çalışma başlattı.

Yangın akşam saatlerinde Çine Çaltı üzerindeki dağlık arazide başladı. İki ayrı noktadan çıktığı gözlemlenen yangın sonrası yükselen dumanları gören Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgeye hemen helikopter sevk etti. Yangın çıkan bölgede şiddetli rüzgar olduğu ve yangının ormanlık alana doğru hızla ilerlediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.