Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tarım arazileri sular altında kaldı

GENEL 15.01.2019 - 15:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3897+ kez okundu.
 

Tarım arazileri sular altında kaldı

Sağanak yağmur ve şiddetli fırtına Kuşadası Körfezi’nde etkisini sürdürürken, Kuşadası ve çevresinde de günlük yaşamı olumsuz etkilediği bildirildi.

AYDIN- Sağanak yağmur nedeniyle Kuşadası şehir merkezi ile siteler bölgesi, Davutlar ve Güzelçamlı’da araziler sular altında kaldı. Kuşadası-Torbalı ve Kuşadası-Menderes karayoluna paralel olan tarım arazilerini ise su bastı, tarım arazileri göle döndü. Meteoroloji yetkilileri, Kuşadası Körfezi’nin 12 Ocak’ta metrekareye 130,3 kilogram yağış aldığına belirterek, 2 günlük aradan sonra bölgeye bugün geri gelen yağmurun etkisini arttıracağını açıkladı. Kuvvetli yağmurun gün içinde zamanla kuzey yönünden esen kuvvetli rüzgâr sebebi ile soğuk havanın da etkisiyle zaman zaman karla karışık yağmura dönüşeceği bildirildi.
Sağanak yağmur ve şiddetli fırtına Kuşadası Körfezi’nde etkisini sürdürürken, Kuşadası ve çevresinde de günlük yaşamı olumsuz etkilediği bildirildi.

AYDIN- Sağanak yağmur nedeniyle Kuşadası şehir merkezi ile siteler bölgesi, Davutlar ve Güzelçamlı’da araziler sular altında kaldı. Kuşadası-Torbalı ve Kuşadası-Menderes karayoluna paralel olan tarım arazilerini ise su bastı, tarım arazileri göle döndü.

Meteoroloji yetkilileri, Kuşadası Körfezi’nin 12 Ocak’ta metrekareye 130,3 kilogram yağış aldığına belirterek, 2 günlük aradan sonra bölgeye bugün geri gelen yağmurun etkisini arttıracağını açıkladı. Kuvvetli yağmurun gün içinde zamanla kuzey yönünden esen kuvvetli rüzgâr sebebi ile soğuk havanın da etkisiyle zaman zaman karla karışık yağmura dönüşeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.