Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tarihi yapı onarıldı

SİYASET 10.08.2017 - 16:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3017+ kez okundu.
 

Tarihi yapı onarıldı

Hasan Efendi-Ramazan Paşa Kültür ve Sanat Evi'nin bakım ve onarımı yapıldı

AYDIN- Efeler Belediyesi ekipleri tarafından Hasan Efendi-Ramazan Paşa Mahallesi Kültür Evi’nin bakım ve onarımı yapılarak olumsuzluklar giderildi. Geçtiğimiz yıllarda vatandaşların yararına kurslar ve çeşitli etkinlikler düzenlenmek üzere hizmete açılan Hasan Efendi - Ramazan Paşa Mahallesi Kültür ve Sanat Evi, Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Ekibi tarafından bakıma alındı. Dış cephesinde bulunan duvar yazısı boyanarak silinirken, su tesisatından dolayı yaşanan olumsuzlukların da giderildiği belirtildi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “İlçemize yeni merkezler kazandırmanın yanında, mevcut yapılarımızın da rutin olarak bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda hizmete açtığımız kültür ve sanat evimizin de genel bakımını gerçekleştik. Amacımız yetişkinlerimizin ve çocuklarımızın daha temiz ve düzenli, Efeler’e yakışır alanlarda eğitim almalarıdır” diye konuşarak çalışmaların süreceğini kaydetti.
Hasan Efendi-Ramazan Paşa Kültür ve Sanat Evi'nin bakım ve onarımı yapıldı

AYDIN- Efeler Belediyesi ekipleri tarafından Hasan Efendi-Ramazan Paşa Mahallesi Kültür Evi’nin bakım ve onarımı yapılarak olumsuzluklar giderildi.

Geçtiğimiz yıllarda vatandaşların yararına kurslar ve çeşitli etkinlikler düzenlenmek üzere hizmete açılan Hasan Efendi - Ramazan Paşa Mahallesi Kültür ve Sanat Evi, Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Ekibi tarafından bakıma alındı. Dış cephesinde bulunan duvar yazısı boyanarak silinirken, su tesisatından dolayı yaşanan olumsuzlukların da giderildiği belirtildi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “İlçemize yeni merkezler kazandırmanın yanında, mevcut yapılarımızın da rutin olarak bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda hizmete açtığımız kültür ve sanat evimizin de genel bakımını gerçekleştik. Amacımız yetişkinlerimizin ve çocuklarımızın daha temiz ve düzenli, Efeler’e yakışır alanlarda eğitim almalarıdır” diye konuşarak çalışmaların süreceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.