Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tarih bagajda yakalandı

ASAYİŞ 11.02.2018 - 12:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3110+ kez okundu.
 

Tarih bagajda yakalandı

Tarihi lahdi aracın bagajında taşırken jandarma tarafından yakalandılar.

AYDIN– Aydın’ın Söke ilçesinde, araçlarının bagajında tarihi eser niteliğindeki lahit ele geçirilen iki şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi’nce yapılan bir araştırma neticesinde Yeni Cami Mahallesi'nde yapılan aramada M.Ş. isimli şüpheliye ait aracın bagaj kısmında tarihi eser olduğu değerlendirilen 1 adet lahit ele geçirildi. Şüpheliler Ç.T. ve M.Ş. adli makamların talimatı ile gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Tarihi lahdi aracın bagajında taşırken jandarma tarafından yakalandılar.

AYDIN– Aydın’ın Söke ilçesinde, araçlarının bagajında tarihi eser niteliğindeki lahit ele geçirilen iki şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Söke İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi’nce yapılan bir araştırma neticesinde Yeni Cami Mahallesi'nde yapılan aramada M.Ş. isimli şüpheliye ait aracın bagaj kısmında tarihi eser olduğu değerlendirilen 1 adet lahit ele geçirildi. Şüpheliler Ç.T. ve M.Ş. adli makamların talimatı ile gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.