Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tapu harcı ödemeleri sıkıntıya sokuyor

EKONOMİ 29.06.2016 - 19:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3877+ kez okundu.
 

Tapu harcı ödemeleri sıkıntıya sokuyor

Didim Ticaret Odası, emlak ve inşaat sektöründeki üyelerinin karşılaştığı tapu harcı sorunu için görüşmeler gerçekleştirdi.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ve Meclis Üyesi Deniz Demir, Tapu harcı almaya yetkili olan Banka Müdürleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Vakıfbank Şube Müdürü Hüseyin Turpçu, Halk bankası Şube Müdürü Şadiye Binnur Durmuş ve Ziraat Bankası Şube Müdürü Ferhat Fahri Hameş ziyaret edildi. Resmi talep yazısının da iletildiği ziyaretlerde Vakıfbank ve İş Bankası Altınkum Şubesinin hâlihazırda şube içerisinde tapu harçlarını aldığı öğrenildi ve kendilerine teşekkür edildi. Halk Bankası ve Ziraat Bankası Müdürleri işlemleri Genel Müdürlüğün talimatıyla bankamatiklere yönlendirdiklerini belirterek talebin Genel Müdürlüğe iletileceğini söylediler. Mevcut durumda bankamatik makbuzlarının şubeye başvurarak dekonta dönüştürülebileceğini belirttiler.  
Didim Ticaret Odası, emlak ve inşaat sektöründeki üyelerinin karşılaştığı tapu harcı sorunu için görüşmeler gerçekleştirdi.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ ve Meclis Üyesi Deniz Demir, Tapu harcı almaya yetkili olan Banka Müdürleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Vakıfbank Şube Müdürü Hüseyin Turpçu, Halk bankası Şube Müdürü Şadiye Binnur Durmuş ve Ziraat Bankası Şube Müdürü Ferhat Fahri Hameş ziyaret edildi. Resmi talep yazısının da iletildiği ziyaretlerde Vakıfbank ve İş Bankası Altınkum Şubesinin hâlihazırda şube içerisinde tapu harçlarını aldığı öğrenildi ve kendilerine teşekkür edildi.

Halk Bankası ve Ziraat Bankası Müdürleri işlemleri Genel Müdürlüğün talimatıyla bankamatiklere yönlendirdiklerini belirterek talebin Genel Müdürlüğe iletileceğini söylediler. Mevcut durumda bankamatik makbuzlarının şubeye başvurarak dekonta dönüştürülebileceğini belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.