Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tansu Çiller gelinle tanıştı

DÜNYA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.09.2015 - 17:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4670+ kez okundu.
 

Tansu Çiller gelinle tanıştı

Müstakbel gelinle tanıştılar

Üç yıl önce Eda Odabaşı’ndan boşanan Berk Çiller, ismini açıklamadığı yeni sevgilisini anne ve babasıyla tanıştırdı Tansu Çiller’in büyük oğlu Berk Çiller, yeni bir aşka yelken açtı. 2012 yılında olaylı bir şekilde Eda Odabaşı’ndan boşanan Çiller, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Berk Çiller, yeni sevgilisini anne - babasıyla tanıştırdı. Gelin adayıyla yemek yiyen Tansu - Özer Çiller çiftinin neşeli hali dikkat çekti. Sevgilisinin ismini söylemeyen Berk Çiller, “Kız arkadaşımı annem ve babamla tanıştırdım. İsmini söylemek istemiyorum. Kız arkadaşı diye yazarsınız” dedi.
Müstakbel gelinle tanıştılar

Üç yıl önce Eda Odabaşı’ndan boşanan Berk Çiller, ismini açıklamadığı yeni sevgilisini anne ve babasıyla tanıştırdı

Tansu Çiller’in büyük oğlu Berk Çiller, yeni bir aşka yelken açtı. 2012 yılında olaylı bir şekilde Eda Odabaşı’ndan boşanan Çiller, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Berk Çiller, yeni sevgilisini anne - babasıyla tanıştırdı.

Gelin adayıyla yemek yiyen Tansu - Özer Çiller çiftinin neşeli hali dikkat çekti. Sevgilisinin ismini söylemeyen Berk Çiller, “Kız arkadaşımı annem ve babamla tanıştırdım. İsmini söylemek istemiyorum. Kız arkadaşı diye yazarsınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.