Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Talipoğlu; Aydın'da kalacağım

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 08.06.2015 - 14:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2777+ kez okundu.
 

Talipoğlu; Aydın'da kalacağım

CHP Aydın 5. sıra Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu facebook sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Aydın'da kalacağını söyledi.

Talipoğlu, yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi. Gerek Aydın'da gerekse Türkiye'min dört bir yanında siyasete atıldığım ilk günden bu yana beni izleyen ve destekleyen can dostlar; Aydın'da CHP aday adaylığımı İlk açıkladığım gün bir söz vermiştim ve bu sözümü "KALMAYA GELDİM" sloganı ile ifade etmiştim. Aydın CHP örgütü beni ön seçimde nasıl bağrına bastıysa Aydın halkı da "3'ü 5 yapmaya geldim" sloganı ile çıktığım genel seçim yolunda beni hiç yanıltmadı ve partimizin oyunu artıran neredeyse tek ili haline getirdi. 5. sıradan milletvekili olarak Ankara'ya gitmesem bile ilk günkü sözümün arkasındayım. AYDIN'DA KALACAĞIM. Çünkü benim sevdam parlamento değil AYDIN. İlk söylediğim de bu sözümü bir seçim yatırımı sayanlarda mahcup olmuşlardır diye düşünüyorum. Sözün kısası ekonomik anlamda ki işimi de Aydın'dan yürüteceğim ve Aydın'lıların hizmetinde olacağım. Aydın'ın aydınlık yüzlü insanları bütün bu süreçlerde benden desteklerini ve dostluklarını esirgemeyen başta Aydın CHP İl örgütü olmak üzere tüm ilçe başkanları ve belediye başkanlarımıza, Aydın ili gazeteci meslektaşlarıma, sayın milletvekillerimize ve Aydın'ımızın gururu "Topuk'lu Efe"miz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederim. En büyük teşekkürüm ise yol arkadaşlarım Gökhan Bacak, Kubilay Aslantürk, Mehmet Zeylan, Önder Çankır, Mesut Atakan ve Yiğit Akıncı'yadır. Amatör bir ruhla profesyonel işler başaran yoldaşlarımla yine yolumuzdayız. Bilinsin istedim. Saygılarımla.
CHP Aydın 5. sıra Milletvekili Adayı Tayfun Talipoğlu facebook sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Aydın'da kalacağını söyledi.

Talipoğlu, yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi.

Gerek Aydın'da gerekse Türkiye'min dört bir yanında siyasete atıldığım ilk günden bu yana beni izleyen ve destekleyen can dostlar;

Aydın'da CHP aday adaylığımı İlk açıkladığım gün bir söz vermiştim ve bu sözümü "KALMAYA GELDİM" sloganı ile ifade etmiştim. Aydın CHP örgütü beni ön seçimde nasıl bağrına bastıysa Aydın halkı da "3'ü 5 yapmaya geldim" sloganı ile çıktığım genel seçim yolunda beni hiç yanıltmadı ve partimizin oyunu artıran neredeyse tek ili haline getirdi.

5. sıradan milletvekili olarak Ankara'ya gitmesem bile ilk günkü sözümün arkasındayım. AYDIN'DA KALACAĞIM. Çünkü benim sevdam parlamento değil AYDIN. İlk söylediğim de bu sözümü bir seçim yatırımı sayanlarda mahcup olmuşlardır diye düşünüyorum.

Sözün kısası ekonomik anlamda ki işimi de Aydın'dan yürüteceğim ve Aydın'lıların hizmetinde olacağım.

Aydın'ın aydınlık yüzlü insanları bütün bu süreçlerde benden desteklerini ve dostluklarını esirgemeyen başta Aydın CHP İl örgütü olmak üzere tüm ilçe başkanları ve belediye başkanlarımıza, Aydın ili gazeteci meslektaşlarıma, sayın milletvekillerimize ve Aydın'ımızın gururu "Topuk'lu Efe"miz Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederim.

En büyük teşekkürüm ise yol arkadaşlarım Gökhan Bacak, Kubilay Aslantürk, Mehmet Zeylan, Önder Çankır, Mesut Atakan ve Yiğit Akıncı'yadır. Amatör bir ruhla profesyonel işler başaran yoldaşlarımla yine yolumuzdayız. Bilinsin istedim.

Saygılarımla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.