Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Talipoğlu, 7 Haziran Türkiye’nin son seçimi!

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 27.03.2015 - 15:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3830+ kez okundu.
 

Talipoğlu, 7 Haziran Türkiye’nin son seçimi!

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Tayfun Talipoğlu, “Aydın Efeler İlçesi partisinin mahalle temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda buluştu.

Tayfun Talipoğlu yaptığı açılış konuşmasında, “İlçe programlarımızın yoğunluğu ve ilçeler arası mesafelerin de uzun olması sebebiyle sizlerle bir araya gelemedik, beni mazur göreceğinize eminim. Buraya geldiğim andan itibaren, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın örgütü, il başkanlığı ve ilçeler olmak üzere şahsıma çok yakın davrandılar, çok tarafsız çalıştılar ve çok yardımcı da oldular. Huzurlarınızda onlara teşekkür etmek istiyorum. Örgüt içindeki geçmişte yaşanan birtakım problemleri ve sıkıntıları ben yaşamadığım için, bunu ben bir avantaj olarak sayıyorum. Çünkü ben herkesle barışığım, hiç kimseyle problemim olmadı, olmayacakta, çünkü benim için Cumhuriyet Halk Partisinin üyeleri, tüm seçmenleri aynıdır. Ben 29 Mart’ta bununda avantaja döneceğini biliyorum. Artık mahalle temsilcilerimiz ve patimizin tüm üyeleri bilmektedir ki “7 Haziran Türkiye’nin son seçimidir. Ya cumhuriyeti koruyacağız, ya da bu iş bitecek, ya cumhuriyet ne Cumhuriyet Halk Partisi ya da diğer partiler kalacak” Yani bu çıktığımız son maçtır. Bu maçtan önce bizim birbirimizi eleştirmeye, birbirimizi yok etmeye, birbirimizi ayak oyunlarıyla ya da belden aşağıya vuruşlarla yıpratma hakkımız ve de lüksümüz yok. Ben tüm aday arkadaşlarımla hiçbir sorun ve problem yaşamadım, hepside birbirinden değerli arkadaşlarım. Çünkü bu arkadaşlarım öz güvenini göstererek önseçime giriyorlar ve örgütüne güvenmişlerdir, güvenerek yola çıkmışlardır. “NİYE AYDIN” Aydın’a ilk geldiğimde sorulan soruların birincisi, “niye Aydın” diye soruyorlardı. Son zamanlarda Aydın’lılar şunun farkına vardılar. Aydın Büyükşehir, nasıl İzmir, Ankara, İstanbul’da bu sorular sorulmuyorsa, Aydın’da da sorulmaz. Çünkü burada demokrat bir vatandaş kitlesi var. Aydın emekliler şehri ve kültür seviyesini müthiş derece yükseltmişler. . Türkiye hangi iline giderseniz gidin “Aydın’daki gibi kahve ve parklarda böyle güzel sohbetler bulamasınız. Bu kadar dünyadan haberli insanlar bulamasınız. Aydın öyle güzel bir yer. Artık o niye Aydın sorusu sorulmaz oldu, bada benim hoşuma gidiyor. Beni Bağrınıza bastığınız için teşekkür ediyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Tayfun Talipoğlu, “Aydın Efeler İlçesi partisinin mahalle temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda buluştu.

Tayfun Talipoğlu yaptığı açılış konuşmasında, “İlçe programlarımızın yoğunluğu ve ilçeler arası mesafelerin de uzun olması sebebiyle sizlerle bir araya gelemedik, beni mazur göreceğinize eminim. Buraya geldiğim andan itibaren, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın örgütü, il başkanlığı ve ilçeler olmak üzere şahsıma çok yakın davrandılar, çok tarafsız çalıştılar ve çok yardımcı da oldular. Huzurlarınızda onlara teşekkür etmek istiyorum. Örgüt içindeki geçmişte yaşanan birtakım problemleri ve sıkıntıları ben yaşamadığım için, bunu ben bir avantaj olarak sayıyorum. Çünkü ben herkesle barışığım, hiç kimseyle problemim olmadı, olmayacakta, çünkü benim için Cumhuriyet Halk Partisinin üyeleri, tüm seçmenleri aynıdır.

Ben 29 Mart’ta bununda avantaja döneceğini biliyorum. Artık mahalle temsilcilerimiz ve patimizin tüm üyeleri bilmektedir ki “7 Haziran Türkiye’nin son seçimidir. Ya cumhuriyeti koruyacağız, ya da bu iş bitecek, ya cumhuriyet ne Cumhuriyet Halk Partisi ya da diğer partiler kalacak” Yani bu çıktığımız son maçtır. Bu maçtan önce bizim birbirimizi eleştirmeye, birbirimizi yok etmeye, birbirimizi ayak oyunlarıyla ya da belden aşağıya vuruşlarla yıpratma hakkımız ve de lüksümüz yok. Ben tüm aday arkadaşlarımla hiçbir sorun ve problem yaşamadım, hepside birbirinden değerli arkadaşlarım. Çünkü bu arkadaşlarım öz güvenini göstererek önseçime giriyorlar ve örgütüne güvenmişlerdir, güvenerek yola çıkmışlardır.

“NİYE AYDIN”

Aydın’a ilk geldiğimde sorulan soruların birincisi, “niye Aydın” diye soruyorlardı. Son zamanlarda Aydın’lılar şunun farkına vardılar. Aydın Büyükşehir, nasıl İzmir, Ankara, İstanbul’da bu sorular sorulmuyorsa, Aydın’da da sorulmaz. Çünkü burada demokrat bir vatandaş kitlesi var. Aydın emekliler şehri ve kültür seviyesini müthiş derece yükseltmişler. . Türkiye hangi iline giderseniz gidin “Aydın’daki gibi kahve ve parklarda böyle güzel sohbetler bulamasınız. Bu kadar dünyadan haberli insanlar bulamasınız. Aydın öyle güzel bir yer. Artık o niye Aydın sorusu sorulmaz oldu, bada benim hoşuma gidiyor. Beni Bağrınıza bastığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.