Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tali yol ölüm getirdi

ASAYİŞ 15.02.2018 - 09:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4548+ kez okundu.
 

Tali yol ölüm getirdi

Aydın’da sevgililer günü kutlaması faciayla sonuçlandı. Trafik kontrolüne takılmamak için sapılan tali yol facianın mekanı oldu. Kutlamadan dönen gençler kaza yaptı, 1 ölü 4 ağır yaralı var.

AYDIN- Aydın’da 14 Şubat Sevgililer günü kutlamaları faciayla sonuçlandı. Sevgililer Günü kutlamasından dönen otomobil yoldan çıktı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken 4 kişi de ağır yalandı. Köşk Dalama yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gece Sevgililer Günü kutlamasından dönen Süleyman Türker yönetimindeki 09 UG 969 plakalı otomobil, Dalama Mahallesi yakınlarında virajı alamayarak buğday tarlasına uçtu. Kazada otomobilde bulunan yolculardan Nuri Şahin olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Süleyman Türker, eşi Ebru Türker, Nuri Şahin’in eşi Dilber Şahin ve Hüseyin Kaya ağır yaralı olarak olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Denetime takılmamak için tali yolu seçmişler 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamaları için yemeğe çıktıkları öğrenilen şahısların, yemekte alkol aldıkları ve araç sürücüsünün denetimlerde alkollü olarak direksiyon başında yakalanmamak için ana yoldan gitmek yerine tali yolu seçtikleri öğrenildi.
Aydın’da sevgililer günü kutlaması faciayla sonuçlandı. Trafik kontrolüne takılmamak için sapılan tali yol facianın mekanı oldu. Kutlamadan dönen gençler kaza yaptı, 1 ölü 4 ağır yaralı var.

AYDIN- Aydın’da 14 Şubat Sevgililer günü kutlamaları faciayla sonuçlandı. Sevgililer Günü kutlamasından dönen otomobil yoldan çıktı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken 4 kişi de ağır yalandı.

Köşk Dalama yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gece Sevgililer Günü kutlamasından dönen Süleyman Türker yönetimindeki 09 UG 969 plakalı otomobil, Dalama Mahallesi yakınlarında virajı alamayarak buğday tarlasına uçtu. Kazada otomobilde bulunan yolculardan Nuri Şahin olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Süleyman Türker, eşi Ebru Türker, Nuri Şahin’in eşi Dilber Şahin ve Hüseyin Kaya ağır yaralı olarak olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Denetime takılmamak için tali yolu seçmişler

14 Şubat Sevgililer Günü kutlamaları için yemeğe çıktıkları öğrenilen şahısların, yemekte alkol aldıkları ve araç sürücüsünün denetimlerde alkollü olarak direksiyon başında yakalanmamak için ana yoldan gitmek yerine tali yolu seçtikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.