Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Talandan suçlananlar adliyede

ASAYİŞ 14.02.2019 - 17:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2700+ kez okundu.
 

Talandan suçlananlar adliyede

Aydın ve Didim Jandarma komutanlığı ekiplerinin ilçede hazine arazilerinin talan edilmesi suçlamaları kapsamında gözaltına aldığı 15 şüpheliden 12’sinin adliyeye sevk edildiği bildirildi.

AYDIN- Bilindiği üzere, Aydın ve Didim Jandarma Komutanlığı Ekipleri, ilçe genelinde hazine arazilerinin talan edilmesi kapsamında açılan soruşturma çerçevesinde ilçe genelinde gerçekleştirdiği operasyonda 27 şüpheliden 15’ini gözaltına almıştı. Gözaltına alınanlar arasında harita mühendisi olmaları sebebiyle Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ile Didim Ticaret odası eski başkanı Ufuk Döver de yer aldı. Gözaltına alınan 15 şüpheliden 12’si Didim İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki ifadelerinin ardından savcılık ifadesi alınması için Didim Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheliler jandarma eşliğinde adliyeye sevk edilirken, şüpheliler arasına Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ile Didim Ticaret Odası Eski Başkanı Ufuk Döver’in yer almadığı görüldü.
Aydın ve Didim Jandarma komutanlığı ekiplerinin ilçede hazine arazilerinin talan edilmesi suçlamaları kapsamında gözaltına aldığı 15 şüpheliden 12’sinin adliyeye sevk edildiği bildirildi.

AYDIN- Bilindiği üzere, Aydın ve Didim Jandarma Komutanlığı Ekipleri, ilçe genelinde hazine arazilerinin talan edilmesi kapsamında açılan soruşturma çerçevesinde ilçe genelinde gerçekleştirdiği operasyonda 27 şüpheliden 15’ini gözaltına almıştı.

Gözaltına alınanlar arasında harita mühendisi olmaları sebebiyle Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ile Didim Ticaret odası eski başkanı Ufuk Döver de yer aldı.

Gözaltına alınan 15 şüpheliden 12’si Didim İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki ifadelerinin ardından savcılık ifadesi alınması için Didim Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheliler jandarma eşliğinde adliyeye sevk edilirken, şüpheliler arasına Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ile Didim Ticaret Odası Eski Başkanı Ufuk Döver’in yer almadığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.