Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Taksim'de ikiyüzlüler ön saftaydı

EKONOMİ 04.10.2015 - 18:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2651+ kez okundu.
 

Taksim'de ikiyüzlüler ön saftaydı

Ahmet Hakan’a yapılan saldırının ardından dün Tünel’den Taksim’e kadar “Özgür Basın Susturulamaz” yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşte gazetecilere kumpas kuran, yıllarca hapis yatmasına neden olan Fetullahçı medya ve “8 Haziran’da gazelere el koyacağız” diyen Gürsel Tekin en ön saftaydı.

Türkiye şehitleri, terörü, 1 Kasım seçimlerini değil Ahmet Hakan'a evinin önünde yapılan saldırıyı konuşuyor. Saldırının hemen ardından "AK Partili çıktılar" başlıkları atılarak saldırıya siyasi boyut kazandırmaya çalışan Okyanus medyası, şimdi de Star Gazetesi'nin patronuna yapılan silahlı saldırıya şaibe lekesi yapıştırmaya çalışıyor. "GAZETELERE EL KOYACAĞIZ" DİYEN GÜRSEL TEKİN ÖN SAFTAYDI Dün Tünel'den Taksim'e gerçekleştirilen "Özgür Basın Susturulamaz" yürüyüşünde ilginç isimler dikkat çekti. En başta "8 Kasım'da hükümet yanlısı gazetelere el koyacağız" diyen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin vardı. Gürsel Tekin'in "Özgür basın" pankartları ile yürüyüş yapması sosyal medyada alay konusu oldu. GAZETECİLERE KUMPAS KURAN FETÖ MEDYASI DA ORADAYDI Ergenekon kumpasını bahane ederek gazetecilere kumpas kuran Mustafa Balbay, Tuncay Özkan, Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın tutuklanması için yalan manşetler atan, tutuklanan gazetecilere alkış tutan, basılmayan kitapların matbaadan toplatılması için kampanyalar düzenleyen FETÖ medyasının temsilcileri de yürüyüşte en ön saftaydı. Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdulhamid Bilici, Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş ve Bugün TV yayın yönetmeni Tarık Toros'un yürüyüşte en ön safta yer aldı. Haklarındaki en küçük eleştiride bile gazetecilere ceza ve tazminat davası açan FETÖ medyası yazarlarının, bu şekilde "Özgür Basın Susturulamaz" yürüyüşüne katılması "pişkinlik ve ikiyüzlülük" olarak yorumlandı. NEFRET SUÇLARININ AMİRAL GEMİSİ HÜRRİYET'TEN TUFAN TÜRENÇ DE YÜRÜDÜ! Gazetecilik hayatı boyunca muhafazakarların ve Kürtlerin temel hak ve özgürlüklerine karşı savaş ilan etmiş, nefret suçlarının amiral gemisi Hürriyet'te Hrant Dink ve Ahmet Kaya'yı ölüme götüren manşetlerde imzası olan Tufan Türenç de yürüyüşte en ön safta olan isimlerdendi. MURAT SANCAK'IN KURŞUNLANMASINI GÖRMEZDEN GELEN BASIN KONSEYİ DE ORADAYDI Star Gazetesi'nin patronu Murat Sancak'ın arabasına yapılan silahlı saldırıyı görmezden gelen, Sabah'a yapılan saldırı hakkında tek bir adım atmayan Basın Konseyi de yürüyüşte yeraldı. Demokrasiyi sadece kendisi için olduğunda savunan, yıllarca başörtüsü ile mücadele eden, nefret suçu kokan yazıları ile tarihe geçen Basın Konseyi Başkanı Tufan Türenç'in eşi Pınar Türenç'de yürüyüşte ateşli konuşmalar yapanlar arasındaydı.
Ahmet Hakan’a yapılan saldırının ardından dün Tünel’den Taksim’e kadar “Özgür Basın Susturulamaz” yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşte gazetecilere kumpas kuran, yıllarca hapis yatmasına neden olan Fetullahçı medya ve “8 Haziran’da gazelere el koyacağız” diyen Gürsel Tekin en ön saftaydı.

Türkiye şehitleri, terörü, 1 Kasım seçimlerini değil Ahmet Hakan'a evinin önünde yapılan saldırıyı konuşuyor. Saldırının hemen ardından "AK Partili çıktılar" başlıkları atılarak saldırıya siyasi boyut kazandırmaya çalışan Okyanus medyası, şimdi de Star Gazetesi'nin patronuna yapılan silahlı saldırıya şaibe lekesi yapıştırmaya çalışıyor.

"GAZETELERE EL KOYACAĞIZ" DİYEN GÜRSEL TEKİN ÖN SAFTAYDI

Dün Tünel'den Taksim'e gerçekleştirilen "Özgür Basın Susturulamaz" yürüyüşünde ilginç isimler dikkat çekti. En başta "8 Kasım'da hükümet yanlısı gazetelere el koyacağız" diyen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin vardı. Gürsel Tekin'in "Özgür basın" pankartları ile yürüyüş yapması sosyal medyada alay konusu oldu.

GAZETECİLERE KUMPAS KURAN FETÖ MEDYASI DA ORADAYDI

Ergenekon kumpasını bahane ederek gazetecilere kumpas kuran Mustafa Balbay, Tuncay Özkan, Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın tutuklanması için yalan manşetler atan, tutuklanan gazetecilere alkış tutan, basılmayan kitapların matbaadan toplatılması için kampanyalar düzenleyen FETÖ medyasının temsilcileri de yürüyüşte en ön saftaydı. Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdulhamid Bilici, Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş ve Bugün TV yayın yönetmeni Tarık Toros'un yürüyüşte en ön safta yer aldı. Haklarındaki en küçük eleştiride bile gazetecilere ceza ve tazminat davası açan FETÖ medyası yazarlarının, bu şekilde "Özgür Basın Susturulamaz" yürüyüşüne katılması "pişkinlik ve ikiyüzlülük" olarak yorumlandı.

NEFRET SUÇLARININ AMİRAL GEMİSİ HÜRRİYET'TEN TUFAN TÜRENÇ DE YÜRÜDÜ!

Gazetecilik hayatı boyunca muhafazakarların ve Kürtlerin temel hak ve özgürlüklerine karşı savaş ilan etmiş, nefret suçlarının amiral gemisi Hürriyet'te Hrant Dink ve Ahmet Kaya'yı ölüme götüren manşetlerde imzası olan Tufan Türenç de yürüyüşte en ön safta olan isimlerdendi.

MURAT SANCAK'IN KURŞUNLANMASINI GÖRMEZDEN GELEN BASIN KONSEYİ DE ORADAYDI

Star Gazetesi'nin patronu Murat Sancak'ın arabasına yapılan silahlı saldırıyı görmezden gelen, Sabah'a yapılan saldırı hakkında tek bir adım atmayan Basın Konseyi de yürüyüşte yeraldı. Demokrasiyi sadece kendisi için olduğunda savunan, yıllarca başörtüsü ile mücadele eden, nefret suçu kokan yazıları ile tarihe geçen Basın Konseyi Başkanı Tufan Türenç'in eşi Pınar Türenç'de yürüyüşte ateşli konuşmalar yapanlar arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.