Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Takla attı

ASAYİŞ 02.04.2019 - 18:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3140+ kez okundu.
 

Takla attı

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı iddia edilen yaya çarpmamak için ani fren yapan aracın kaldırıma çarpıp takla atması sonucu 1 kişinin yaralandığı bildirildi.

AYDIN - Kaza, sat 15.45 sıralarında Efeler İlçesi Efeler Mahallesi Ziraatçılar Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler’den İncirliova istikametine seyir halinde olan İlker Taş (24) idaresindeki 09 CBF 16 plakalı otomobil, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi önüne geldiğinde kırmızı ışıkta yaya yolundan geçmeye çalıştığı öne sürülen Nezahat U’ya çarpmamak için ani fren yaptı. Kontrolden çıkan otomobil çarptığı orta refüjü yıktıktan sonra havalanarak yola ters bir şekilde düştü. Ters bir şekilde sürüklenmeye başlayan otomobil, yaklaşık 20 metre sonra durabildi. İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü İlker Taş, kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken, ters dönen araç içerisinde sıkışan yaralı arkadaşı Fatih Kasarlıoğlu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ambulansla hastaneye sevk edilen yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası araç sürücüsü ve kazaya neden olduğu ileri sürülen Nezahat U., büyük korku yaşadı. Polis ekipleri bölgede önlem alırken, toplanan meraklı kalabalığı dağıtmak için uzun süre uğraş verdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı iddia edilen yaya çarpmamak için ani fren yapan aracın kaldırıma çarpıp takla atması sonucu 1 kişinin yaralandığı bildirildi.

AYDIN - Kaza, sat 15.45 sıralarında Efeler İlçesi Efeler Mahallesi Ziraatçılar Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler’den İncirliova istikametine seyir halinde olan İlker Taş (24) idaresindeki 09 CBF 16 plakalı otomobil, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi önüne geldiğinde kırmızı ışıkta yaya yolundan geçmeye çalıştığı öne sürülen Nezahat U’ya çarpmamak için ani fren yaptı. Kontrolden çıkan otomobil çarptığı orta refüjü yıktıktan sonra havalanarak yola ters bir şekilde düştü. Ters bir şekilde sürüklenmeye başlayan otomobil, yaklaşık 20 metre sonra durabildi.

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü İlker Taş, kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken, ters dönen araç içerisinde sıkışan yaralı arkadaşı Fatih Kasarlıoğlu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ambulansla hastaneye sevk edilen yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası araç sürücüsü ve kazaya neden olduğu ileri sürülen Nezahat U., büyük korku yaşadı. Polis ekipleri bölgede önlem alırken, toplanan meraklı kalabalığı dağıtmak için uzun süre uğraş verdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.