Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Takımımız Covid – 19 Testi Oldu

SPOR 21.08.2020 - 16:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3397+ kez okundu.
 

Takımımız Covid – 19 Testi Oldu

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Profesyonel Futbol Takımımız, Teknik Ekibimiz, Covid – 19 Testi Oldu

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Profesyonel Futbol Takımımız, Teknik Ekibimiz, destek ekibimiz ve kulüp personelimiz için Nazilli Devlet Hastanesinde Covid-19 tanı testi gerçekleştirilmiştir.       Testin yapılmasında bizlere yardımcı olan Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Nazilli Devlet Hastanesi Çalışanlarına teşekkür ederiz.
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Profesyonel Futbol Takımımız, Teknik Ekibimiz, Covid – 19 Testi Oldu

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Profesyonel Futbol Takımımız, Teknik Ekibimiz, destek ekibimiz ve kulüp personelimiz için Nazilli Devlet Hastanesinde Covid-19 tanı testi gerçekleştirilmiştir.

     

Testin yapılmasında bizlere yardımcı olan Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Nazilli Devlet Hastanesi Çalışanlarına teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.