Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tak tartışmasına Özmen de katıldı

SİYASET 18.06.2017 - 22:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3764+ kez okundu.
 

Tak tartışmasına Özmen de katıldı

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Kuyucak İlçesinde yaşanan olayları değerlendirdi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yaptığı paylaşımda, “Aydın Büyükşehir Belediyesi AK Partili Kuyucak Belediye Başkanımızın çalışmalarını hazmedemiyor” dedi. Özmen, açıklamasına şöyle devam etti: “Kuyucak ilçemizde iki gündür oluşturulmaya çalışılan algı tamamen iyi niyetten uzak ve AK Partili Belediyemizin başarılı çalışmalarına gölge düşürmeye yönelik bir operasyon ‘dur. Büyükşehir'in sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar artık bu zihniyetin Aydın'a vereceği bir şeyin kalmadığını, böyle basit hesap ve oyunlar ile algı oluşturmaya çalıştıklarının bir delilidir. Üç yıldır ilçede hizmet üretmeyen zihniyet maalesef yine Ata'mızın arkasına sığınarak siyaset yapmaktadır. Atatürk bu milletin ve insanlığın ortak değeridir. Belediyemiz güneşten solmuş ve şehrin merkezine yakışmayan TAK'ı yenisi ile ve geceleri de görülebilecek şekilde LED aydınlatmalı olarak değiştirecektir. Kimse bunun arkasında başka bir şey aramasın ve olayı suiistimal etmesin. Altta TAK'ın mevcut eski hali ve yeni tasarlanan ve şu an takılmak üzere yolda olan yenisinin görseli vardır. Bu bakımdan kimse belediyemizin yaptığı hayırlı bir işi farklı yönlere çekmesin, herkes Aydın için çalışsın. Şehirde yapılacak daha çok iş var.”
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Kuyucak İlçesinde yaşanan olayları değerlendirdi.

AYDIN- AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, sosyal paylaşım sitesi Facebook’tan yaptığı paylaşımda, “Aydın Büyükşehir Belediyesi AK Partili Kuyucak Belediye Başkanımızın çalışmalarını hazmedemiyor” dedi.

Özmen, açıklamasına şöyle devam etti:

“Kuyucak ilçemizde iki gündür oluşturulmaya çalışılan algı tamamen iyi niyetten uzak ve AK Partili Belediyemizin başarılı çalışmalarına gölge düşürmeye yönelik bir operasyon ‘dur.

Büyükşehir'in sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar artık bu zihniyetin Aydın'a vereceği bir şeyin kalmadığını, böyle basit hesap ve oyunlar ile algı oluşturmaya çalıştıklarının bir delilidir.

Üç yıldır ilçede hizmet üretmeyen zihniyet maalesef yine Ata'mızın arkasına sığınarak siyaset yapmaktadır. Atatürk bu milletin ve insanlığın ortak değeridir.

Belediyemiz güneşten solmuş ve şehrin merkezine yakışmayan TAK'ı yenisi ile ve geceleri de görülebilecek şekilde LED aydınlatmalı olarak değiştirecektir. Kimse bunun arkasında başka bir şey aramasın ve olayı suiistimal etmesin. Altta TAK'ın mevcut eski hali ve yeni tasarlanan ve şu an takılmak üzere yolda olan yenisinin görseli vardır. Bu bakımdan kimse belediyemizin yaptığı hayırlı bir işi farklı yönlere çekmesin, herkes Aydın için çalışsın. Şehirde yapılacak daha çok iş var.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.