Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tahsin’in ölümü yasa boğdu

YAŞAM 03.11.2017 - 09:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2248+ kez okundu.
 

Tahsin’in ölümü yasa boğdu

Motosikleti ile otomobile çarpan çocuk sürücü kurtarılamadı

AYDIN- Köşk-Ödemiş karayolunda meydana gelen trafik kazasında 14 yaşındaki bir çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü çocuk ile otomobil sürücüsünün aynı köyden ve komşu oldukları öğrenildi. Kaza dün saat 10:00 sıralarında Köşk-Ödemiş yolu Koçak Mahallesi yakınlarında bulunan Oban Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre;14 yaşındaki Tahsin Özçakır, yönetimindeki motosikletle iddiaya göre aşırı süratli bir şekilde seyir halinde iken karşı yönden gelen otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilin kırılan ön camından aracın içerisine giren çocuk yaştaki sürücü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tahsin Özçakır hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tahsin’in ölümü ve acı kaza Akçaköy’ü yasa boğdu.
Motosikleti ile otomobile çarpan çocuk sürücü kurtarılamadı

AYDIN- Köşk-Ödemiş karayolunda meydana gelen trafik kazasında 14 yaşındaki bir çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü çocuk ile otomobil sürücüsünün aynı köyden ve komşu oldukları öğrenildi.

Kaza dün saat 10:00 sıralarında Köşk-Ödemiş yolu Koçak Mahallesi yakınlarında bulunan Oban Mevkii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre;14 yaşındaki Tahsin Özçakır, yönetimindeki motosikletle iddiaya göre aşırı süratli bir şekilde seyir halinde iken karşı yönden gelen otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilin kırılan ön camından aracın içerisine giren çocuk yaştaki sürücü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Tahsin Özçakır hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tahsin’in ölümü ve acı kaza Akçaköy’ü yasa boğdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.