Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Tadım’la Açık Hava Sineması’ Aydın’da devam ediyor

KÜLTÜR 08.08.2016 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3678+ kez okundu.
 

‘Tadım’la Açık Hava Sineması’ Aydın’da devam ediyor

Bu Yaz Açık Hava Sinemasının Keyfi Tadım’la Çıkacak

AYDIN- Türkiye’nin tadı tuzu Tadım’la açık hava sineması eğlencesi şehirleri dolaşıyor. 27 Temmuz’da yola çıkan “Tadım’la Açık Hava Sineması”,  İzmir’in ardından şimdi de Aydın’a özlenen açık hava sineması keyfini götürüyor. 9 Ağustos Salı günü saat 21.00’de Kuşadası El Heykeli Meydanı’nda gerçekleşecek olan ve Tadım ay çekirdeklerinin eşlik edeceği Tadım’la Açık Hava Sineması Aydın etkinliğinde “Kocan Kadar Konuş: Diriliş” filmi ücretsiz olarak gösterilecek. Aydın programının ikinci gösterimi Kuşadası’nın ardından 10 Ağustos’ta Didim Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek. “Tadım’la Açık Hava Sineması” keyfi, Aydın’ın ardından sahil beldelerini dolaşmaya devam edecek.    
Bu Yaz Açık Hava Sinemasının Keyfi Tadım’la Çıkacak

AYDIN- Türkiye’nin tadı tuzu Tadım’la açık hava sineması eğlencesi şehirleri dolaşıyor. 27 Temmuz’da yola çıkan “Tadım’la Açık Hava Sineması”,  İzmir’in ardından şimdi de Aydın’a özlenen açık hava sineması keyfini götürüyor.

9 Ağustos Salı günü saat 21.00’de Kuşadası El Heykeli Meydanı’nda gerçekleşecek olan ve Tadım ay çekirdeklerinin eşlik edeceği Tadım’la Açık Hava Sineması Aydın etkinliğinde “Kocan Kadar Konuş: Diriliş” filmi ücretsiz olarak gösterilecek.

Aydın programının ikinci gösterimi Kuşadası’nın ardından 10 Ağustos’ta Didim Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

“Tadım’la Açık Hava Sineması” keyfi, Aydın’ın ardından sahil beldelerini dolaşmaya devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.