Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tadilattaki binada yangın çıktı

ASAYİŞ 14.04.2019 - 21:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3593+ kez okundu.
 

Tadilattaki binada yangın çıktı

Aydın’ın Didim İlçesi’nin Çamlık Mahallesi 421 Sokak’ta bulunan ve tadilatta olan binanın, 2. katında yangın çıktı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Didim genelinde bu sabahtan itibaren öğleden sonra saat 14.00’a kadar elektrik kesintisi olduğundan, gelen elektrik voltajının yüksek olacağı uyarısı yapılmıştı. Binanın 2. katının elektrik kutusunda aşırı voltaj yüklemesi nedeniyle yangın çıktı. Olay yerinde kimsenin olmadığı bildirildi. Olaya ilk müdahale eden vatandaşın, İtfaiye Ekiplerine haber vermesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü. Olay yerinde can kaybının olmadığı öğrenildi. Haber: Yasin Şentürk
Aydın’ın Didim İlçesi’nin Çamlık Mahallesi 421 Sokak’ta bulunan ve tadilatta olan binanın, 2. katında yangın çıktı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Didim genelinde bu sabahtan itibaren öğleden sonra saat 14.00’a kadar elektrik kesintisi olduğundan, gelen elektrik voltajının yüksek olacağı uyarısı yapılmıştı. Binanın 2. katının elektrik kutusunda aşırı voltaj yüklemesi nedeniyle yangın çıktı.

Olay yerinde kimsenin olmadığı bildirildi. Olaya ilk müdahale eden vatandaşın, İtfaiye Ekiplerine haber vermesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü.

Olay yerinde can kaybının olmadığı öğrenildi. Haber: Yasin Şentürk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.