Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tabiplerden Efeler Belediyesi Sağlık Müdür Dr. Atay’a ziyaret

GÜNCEL 29.05.2019 - 14:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3712+ kez okundu.
 

Tabiplerden Efeler Belediyesi Sağlık Müdür Dr. Atay’a ziyaret

Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü, Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Eralp Atay’a ziyaret gerçekleştirdik.

AYDIN- Ziyarette, Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne Aydın Tabip Odası Eski Başkanı Dr. Eralp Atay’ın getirilmesinin kentin sağlık sorunlarına çözümcül yaklaşım geliştirilebilmesi adına isabetli olduğunu söyleyen Karagözlü, Atay’a yeni görevinde başarılar diledi. Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Karagözlü, “Türk Tabipler Birliği MYK Üyesi, Aydın Tabip Odası Eski Başkanı deneyimli tecrübeli bir ismin Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü olması şehrimiz için bir şanstır. Kendisiyle yeni dönemde ortak projeler geliştirerek sağlık alanında işbirliği yapacağız” dedi. “ORTAK PROJELER GELİŞTİRMEYE HAZIRIZ” Dr. Atay’a beraberindeki Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret gerçekleştiren Dr. Karagözlü, “Dr. Atay, uzun yıllar hem odamıza, hem de Aydın’ımıza mesleğini layıkıyla icra ederek hizmet etmiştir. Tecrübelerinin Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü görevine getirilmesiyle kentimize de dokunacak olması şehrimiz için bir şanstır. Atay, meslekteki liyakatinin yanı sıra dürüst, insan hayatını her şeyden önde tutan ve samimiyetle kentimizde sağlık alanında ne tür projeler geliştirebileceğiyle ilgili olarak tüm enerjini harcayacaktır. Bundan şüphemiz yok. Kendisi uzun yıllar odamız yönetiminde de insanlara dokunan projelere öncelik verilmesi noktasında mesuliyet üstlenmekten kaçınmamıştır. Yeni görevinde başarılar diliyor, ortak projeler geliştirilebilmesi ve işbirliği noktasında da her türlü göreve hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi “BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ” Dr. Karagözlü ve beraberindeki meslektaşlarına nazik ziyaretlerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür eden Dr. Atay, “Efeler’de yeni dönemde göreve başlar başlamaz son dönemlerde artan intihar vakalarının araştırılmasıyla ilgili Belediye Başkanımız Fatih Atay’ın da talimatı ve onayıyla bir çalışma grubu oluşturduk. Aydın Tabip Odası Başkanımız olarak Hakan Karagözlü de seve seve çalışmalara katkıda bulunacağını söyledi. Kendisine bu konudaki yaklaşımı nedeniyle de ayrıca teşekkür ediyorum. İlerleyen süreçte gerek odayla ilgili türlü talepleriniz gerekse de Efeler’de insan hayatına dokunacak türlü projelerin geliştirilmesi doğrultusunda göreve hazırız. Hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Dr. Atay, Dr. Karagözlü ve meslektaşlarına teşekkür ederek, Efeler’de sağlık alanında yeni projeler geliştirilebilmesi için ellerinden gelecek her türlü katkıyı sunmaya da hazır olduklarını kaydetti.
Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü, Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Eralp Atay’a ziyaret gerçekleştirdik.

AYDIN- Ziyarette, Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne Aydın Tabip Odası Eski Başkanı Dr. Eralp Atay’ın getirilmesinin kentin sağlık sorunlarına çözümcül yaklaşım geliştirilebilmesi adına isabetli olduğunu söyleyen Karagözlü, Atay’a yeni görevinde başarılar diledi.

Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Karagözlü, “Türk Tabipler Birliği MYK Üyesi, Aydın Tabip Odası Eski Başkanı deneyimli tecrübeli bir ismin Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü olması şehrimiz için bir şanstır. Kendisiyle yeni dönemde ortak projeler geliştirerek sağlık alanında işbirliği yapacağız” dedi.

“ORTAK PROJELER GELİŞTİRMEYE HAZIRIZ”

Dr. Atay’a beraberindeki Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret gerçekleştiren Dr. Karagözlü, “Dr. Atay, uzun yıllar hem odamıza, hem de Aydın’ımıza mesleğini layıkıyla icra ederek hizmet etmiştir. Tecrübelerinin Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü görevine getirilmesiyle kentimize de dokunacak olması şehrimiz için bir şanstır. Atay, meslekteki liyakatinin yanı sıra dürüst, insan hayatını her şeyden önde tutan ve samimiyetle kentimizde sağlık alanında ne tür projeler geliştirebileceğiyle ilgili olarak tüm enerjini harcayacaktır. Bundan şüphemiz yok. Kendisi uzun yıllar odamız yönetiminde de insanlara dokunan projelere öncelik verilmesi noktasında mesuliyet üstlenmekten kaçınmamıştır. Yeni görevinde başarılar diliyor, ortak projeler geliştirilebilmesi ve işbirliği noktasında da her türlü göreve hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi

“BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Dr. Karagözlü ve beraberindeki meslektaşlarına nazik ziyaretlerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür eden Dr. Atay, “Efeler’de yeni dönemde göreve başlar başlamaz son dönemlerde artan intihar vakalarının araştırılmasıyla ilgili Belediye Başkanımız Fatih Atay’ın da talimatı ve onayıyla bir çalışma grubu oluşturduk. Aydın Tabip Odası Başkanımız olarak Hakan Karagözlü de seve seve çalışmalara katkıda bulunacağını söyledi. Kendisine bu konudaki yaklaşımı nedeniyle de ayrıca teşekkür ediyorum. İlerleyen süreçte gerek odayla ilgili türlü talepleriniz gerekse de Efeler’de insan hayatına dokunacak türlü projelerin geliştirilmesi doğrultusunda göreve hazırız. Hep birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Dr. Atay, Dr. Karagözlü ve meslektaşlarına teşekkür ederek, Efeler’de sağlık alanında yeni projeler geliştirilebilmesi için ellerinden gelecek her türlü katkıyı sunmaya da hazır olduklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.