Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tabipler Odası asistanlarla buluştu

SAĞLIK 13.02.2017 - 12:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3167+ kez okundu.
 

Tabipler Odası asistanlarla buluştu

Aydın Tabip Odası, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi asistan hekimleriyle buluştu.

AYDIN - Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü, konuşmasında asistan hekimlerin çok büyük sorunları olduğunu bildiklerini söyledi. Bunlardan en önemlisinin de yeterli tıp eğitimi alamamaları ve bilimsel çalışma yapacak ortamı bulamamaları olduğunu kaydeden Karagözlü, sorunları bildiklerini ve birlikte olurlarsa bu sorunların çözümü için daha etkili çalışacaklarını söyledikten sonra katılan asistanlara teşekkür etti. Neşeli ve sıcak bir ortamda geçen kahvaltının ardından bahçeye çıkılarak toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi.
Aydın Tabip Odası, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi asistan hekimleriyle buluştu.

AYDIN - Aydın Tabip Odası Başkanı Dr. Hakan Karagözlü, konuşmasında asistan hekimlerin çok büyük sorunları olduğunu bildiklerini söyledi. Bunlardan en önemlisinin de yeterli tıp eğitimi alamamaları ve bilimsel çalışma yapacak ortamı bulamamaları olduğunu kaydeden Karagözlü, sorunları bildiklerini ve birlikte olurlarsa bu sorunların çözümü için daha etkili çalışacaklarını söyledikten sonra katılan asistanlara teşekkür etti.

Neşeli ve sıcak bir ortamda geçen kahvaltının ardından bahçeye çıkılarak toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.