Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tabip Odası’nda Başkan Karagözlü güven tazeledi

GENEL 09.04.2018 - 11:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2584+ kez okundu.
 

Tabip Odası’nda Başkan Karagözlü güven tazeledi

Aydın Tabip Odası’nın 2 gün süren olağan seçimli genel kurulunda mevcut başkan Hakan Karagözlü güven tazeledi.

AYDIN - İnşaat Mühendisleri Odası Salonu’nda iki gün süren kongrede dün yapılan konuşmaların ardından bugün oy verme işlemine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlere üyeler yoğun ilgi gösterirken Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karagözlü 2.dönem için güven tazeledi. Aydın Tabip Odası’nın Hakan Karagözlü başkanlığındaki yeni yönetimi Ali Akyol, Recep Bıyıklı, Hayati Çakır, Adalet Çıbık, Hasan Metin Öztürk ve Pınar Okyay’dan oluştu. Denetleme Kurulu’na Özcan kılıç, Gürkan Mersin ve Alparslan Ünsal getirilirken, Onur Kuruluna ise Ufuk Katkıcı, Kamil Kayahani Muammer Söylemezoğlu, Esat Ülkü ve Yalçın Yılmaz getirildi. Kongre sonucu Büyük Kongre Delegeleri ise Nurten Atalay, Aralp Atay, Osman Nuri Yardım, İsmail Hakkı Ertekin, M. Turan Keskin, Mustafa Bülent Özenri ve Erdoğan Payza oldu.
Aydın Tabip Odası’nın 2 gün süren olağan seçimli genel kurulunda mevcut başkan Hakan Karagözlü güven tazeledi.

AYDIN - İnşaat Mühendisleri Odası Salonu’nda iki gün süren kongrede dün yapılan konuşmaların ardından bugün oy verme işlemine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlere üyeler yoğun ilgi gösterirken Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Karagözlü 2.dönem için güven tazeledi.

Aydın Tabip Odası’nın Hakan Karagözlü başkanlığındaki yeni yönetimi Ali Akyol, Recep Bıyıklı, Hayati Çakır, Adalet Çıbık, Hasan Metin Öztürk ve Pınar Okyay’dan oluştu.

Denetleme Kurulu’na Özcan kılıç, Gürkan Mersin ve Alparslan Ünsal getirilirken, Onur Kuruluna ise Ufuk Katkıcı, Kamil Kayahani Muammer Söylemezoğlu, Esat Ülkü ve Yalçın Yılmaz getirildi.

Kongre sonucu Büyük Kongre Delegeleri ise Nurten Atalay, Aralp Atay, Osman Nuri Yardım, İsmail Hakkı Ertekin, M. Turan Keskin, Mustafa Bülent Özenri ve Erdoğan Payza oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.