Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tabakoğlu’nun ‘En Büyük Kayıp’ adlı eseri okuyucuyla buluştu

GENEL 13.05.2019 - 12:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3106+ kez okundu.
 

Tabakoğlu’nun ‘En Büyük Kayıp’ adlı eseri okuyucuyla buluştu

Aydın’ın Didim İlçesi’nde yaşayan Yazar Ali Tabakoğlu’nun ‘En Büyük Kayıp’ adlı eseri, okuyucuyla buluştu.

AYDIN- Yazar Tabakoğlu, 2016 yılı ekim ayında ‘Bir Buğday Tanesi’ adlı ilk kitabını yayımladığını, ardından eserlerine sırasıyla, ‘Söyleyemediklerim’,’Pavli Köprüsü’ ve ‘Mösyö Diplomatım’ adlı kitabını çıkarttığını ifade etti En son olarak da yayıma giren ‘En Büyük Kayıp’ adlı kitabını hazırladığını ifade eden yazar Tabakoğlu, kitap yazmadaki asıl amacının bir kültür mirası olarak eser bırakmak olduğunu söyledi. Kitap imza günü düzenleyerek eserlerini okurları ile buluşturmak istediğini belirten yazar Tabakoğlu, topluma okuma alışkanlığı kazandırılması için çaba içerisinde olduğunu sözlerine ekledi.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde yaşayan Yazar Ali Tabakoğlu’nun ‘En Büyük Kayıp’ adlı eseri, okuyucuyla buluştu.

AYDIN- Yazar Tabakoğlu, 2016 yılı ekim ayında ‘Bir Buğday Tanesi’ adlı ilk kitabını yayımladığını, ardından eserlerine sırasıyla, ‘Söyleyemediklerim’,’Pavli Köprüsü’ ve ‘Mösyö Diplomatım’ adlı kitabını çıkarttığını ifade etti

En son olarak da yayıma giren ‘En Büyük Kayıp’ adlı kitabını hazırladığını ifade eden yazar Tabakoğlu, kitap yazmadaki asıl amacının bir kültür mirası olarak eser bırakmak olduğunu söyledi. Kitap imza günü düzenleyerek eserlerini okurları ile buluşturmak istediğini belirten yazar Tabakoğlu, topluma okuma alışkanlığı kazandırılması için çaba içerisinde olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.