Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tabakhane Deresi’nin rengi değişti

GENEL 30.11.2015 - 08:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1585+ kez okundu.
 

Tabakhane Deresi’nin rengi değişti

Aydın’da dün geceden bu yana etkili olan yağışlar çiftçiyi sevindirirken, her şeyi bilgisayara bağlayan üreticileri üzdü.

Meteoroloji arayan ve hiçbir telefona cevap alamayan vatandaşlar onlarca görevlisi olmasına rağmen meteoroloji müdürlüğünde nöbetçi ekip olmasına rağmen muhatap bulamamaktan dert yandılar.  Zeytin hasat sezonu, bazı ürünlerin ekim dönemi ve kestane patozu zamanı olması nedeniyle uzun süredir yağışlara hasret olan çiftçiler dün geceden bu yana gerçekleşen yağışa sevinçle karşıladılar. Geçtiğimiz hafta Aydın, Nazilli ve çevresinde yağmur duasına çıkan pek çok çiftçi bugün şükür duası etti. Yağışlarla birlikte Aydın Tabakhane Deresi’nin rengi değişti. Şehir merkezinde herhangi bir taşkın ve olumsuzluk yaşanmazken, meteorolojide muhatap bulamayan çiftçiler planlama yapamamaktan dert yandılar. 
Aydın’da dün geceden bu yana etkili olan yağışlar çiftçiyi sevindirirken, her şeyi bilgisayara bağlayan üreticileri üzdü.

Meteoroloji arayan ve hiçbir telefona cevap alamayan vatandaşlar onlarca görevlisi olmasına rağmen meteoroloji müdürlüğünde nöbetçi ekip olmasına rağmen muhatap bulamamaktan dert yandılar. 

Zeytin hasat sezonu, bazı ürünlerin ekim dönemi ve kestane patozu zamanı olması nedeniyle uzun süredir yağışlara hasret olan çiftçiler dün geceden bu yana gerçekleşen yağışa sevinçle karşıladılar. Geçtiğimiz hafta Aydın, Nazilli ve çevresinde yağmur duasına çıkan pek çok çiftçi bugün şükür duası etti.

Yağışlarla birlikte Aydın Tabakhane Deresi’nin rengi değişti. Şehir merkezinde herhangi bir taşkın ve olumsuzluk yaşanmazken, meteorolojide muhatap bulamayan çiftçiler planlama yapamamaktan dert yandılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.