Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tabakhane Deresi temizleniyor

GENEL 30.05.2017 - 11:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3625+ kez okundu.
 

Tabakhane Deresi temizleniyor

Aydın’ın ortasından geçen ve her yıl pis kokusu ve kötü görüntüsü nedeniyle vatandaşın şikayetlerine maruz kalan Tabakhane Deresi’nin temizliği devam ediyor.

AYDIN- Aydın Pınarbaşı mevkiinden itibaren başlayan temizliğin 1. sanayi sitesi hattına kadar gelmesi ise vatandaşları memnun etti. Aydın Paşa Yaylasından doğup ve Efeler ilçesinin içinde geçerek Menderes Nehri’ne dökülen Tabakhane Deresi kötü görüntüsünden kurtuluyor. Kaderine terk edilen Tabakane Deresi’nin kent merkezinden geçen 4 kilometrelik kısmı vatandaşlar tarafından bilinçsizce atılan çöplerden, yabani bitki ve ağaçların oluşturduğu orman görüntüsünden temizleniyor. Hem pis kokusu hem de görüntü kirliliği nedeniyle rahatsız olan Tabakhane Deresi etrafındaki ev ve dükkan sahipleri, temizlik olayına en çok sevinen kişiler oldu. Gerekli zaman diliminde ıslah edilmediği için zaman zaman Amazon Ormanlarını andıran dere, DSİ 21. Bölge Müdürlüğü yetkilileri tarafından güzel bir görünüme kavuşturuluyor. Derenin temizlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren 1. Sanayi esnaflarından Halit Erturan, “Dere, çok kirliydi ve pis kokuyordu. Bundan dolayı da vatandaşlar olarak bu kötü görüntüden şikayetçiydik. Derenin temizlediğini, görünce çok mutlu oldum. Yapılan temizlik çalışmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Aydın’ın ortasından geçen ve her yıl pis kokusu ve kötü görüntüsü nedeniyle vatandaşın şikayetlerine maruz kalan Tabakhane Deresi’nin temizliği devam ediyor.

AYDIN- Aydın Pınarbaşı mevkiinden itibaren başlayan temizliğin 1. sanayi sitesi hattına kadar gelmesi ise vatandaşları memnun etti.

Aydın Paşa Yaylasından doğup ve Efeler ilçesinin içinde geçerek Menderes Nehri’ne dökülen Tabakhane Deresi kötü görüntüsünden kurtuluyor. Kaderine terk edilen Tabakane Deresi’nin kent merkezinden geçen 4 kilometrelik kısmı vatandaşlar tarafından bilinçsizce atılan çöplerden, yabani bitki ve ağaçların oluşturduğu orman görüntüsünden temizleniyor. Hem pis kokusu hem de görüntü kirliliği nedeniyle rahatsız olan Tabakhane Deresi etrafındaki ev ve dükkan sahipleri, temizlik olayına en çok sevinen kişiler oldu. Gerekli zaman diliminde ıslah edilmediği için zaman zaman Amazon Ormanlarını andıran dere, DSİ 21. Bölge Müdürlüğü yetkilileri tarafından güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

Derenin temizlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren 1. Sanayi esnaflarından Halit Erturan, “Dere, çok kirliydi ve pis kokuyordu. Bundan dolayı da vatandaşlar olarak bu kötü görüntüden şikayetçiydik. Derenin temizlediğini, görünce çok mutlu oldum. Yapılan temizlik çalışmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.