Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tabakhane Deresi Temiz Durmuyor

GENEL 12.10.2015 - 11:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2882+ kez okundu.
 

Tabakhane Deresi Temiz Durmuyor

DÜN TEMİZLENDİ, BUGÜN KİRLENDİ

Efeler Belediyesi ekipleri tarafından temizlenen Tabakhane Deresi, vatandaşlar tarafından kirletilmeye devam edilince bir gün önce temizlenen dere ertesi günü yine çöplüğe dönüştü. Geçtiğimiz günlerde vatandaşlardan gelen yoğun şikayet üzerine şehrin ortasından geçen Tabakhane Deresi Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi. Temizleme işlemi sırasında dereden, su ve meşrubat şişeleri, evsel atıkların yanı sıra hayvan kellesi de bulan ekipler şaşkınlığını gizleyememeşti. Duruma tepki gösteren çevreci vatandaşlar da belediyeye temizleme hizmetinden dolayı teşekkür etmiş ve derede oluşan kötü koku ile görüntünün nedeninin çevreye duyarsız kişiler olduğunu ileri sürmüşlerdi. TEMİZLİĞİN ERTESİ GÜNÜ YİNE ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ Tabakhane Deresi belediye ekiplerinin temizliğinin ertesi günü bilinçsiz vatandaşlar tarafından yine eski görüntüsüne geri döndü. Şehir çöplüğü haline gelen derenin etrafındaki dereye estetik görünüm kazandırmak amacıyla konulan çiçek saksıları da kötü görüntüden nasibini aldı. Saksıların içerisine atılan sigara izmaritleri ve su şişeleri yüzünden bazı çiçekler kurudu. "TABAKHANE DERESİ KİMİN SORUMLULUK ALANINDA Temizlikten 24 saat geçmesinin ardından derenin yine eski kirli görüntüsüne geri dönmesine isyan eden vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nce çevre düzenlemesi yapılan derenin temizliği de Efeler Belediyesi tarafından yapılırken, kirliliği rahatsızlığa neden olan Tabakhane Deresi'nin DSİ'ye mi yoksa yerel yönetimlere mi ait olduğu merak konusu olurken, vatandaşlar şehrin içinden geçen bu derenin temiz tutulmasını istediler.
DÜN TEMİZLENDİ, BUGÜN KİRLENDİ

Efeler Belediyesi ekipleri tarafından temizlenen Tabakhane Deresi, vatandaşlar tarafından kirletilmeye devam edilince bir gün önce temizlenen dere ertesi günü yine çöplüğe dönüştü.

Geçtiğimiz günlerde vatandaşlardan gelen yoğun şikayet üzerine şehrin ortasından geçen Tabakhane Deresi Efeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince temizlendi. Temizleme işlemi sırasında dereden, su ve meşrubat şişeleri, evsel atıkların yanı sıra hayvan kellesi de bulan ekipler şaşkınlığını gizleyememeşti. Duruma tepki gösteren çevreci vatandaşlar da belediyeye temizleme hizmetinden dolayı teşekkür etmiş ve derede oluşan kötü koku ile görüntünün nedeninin çevreye duyarsız kişiler olduğunu ileri sürmüşlerdi.

TEMİZLİĞİN ERTESİ GÜNÜ YİNE ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ

Tabakhane Deresi belediye ekiplerinin temizliğinin ertesi günü bilinçsiz vatandaşlar tarafından yine eski görüntüsüne geri döndü. Şehir çöplüğü haline gelen derenin etrafındaki dereye estetik görünüm kazandırmak amacıyla konulan çiçek saksıları da kötü görüntüden nasibini aldı. Saksıların içerisine atılan sigara izmaritleri ve su şişeleri yüzünden bazı çiçekler kurudu.

"TABAKHANE DERESİ KİMİN SORUMLULUK ALANINDA

Temizlikten 24 saat geçmesinin ardından derenin yine eski kirli görüntüsüne geri dönmesine isyan eden vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nce çevre düzenlemesi yapılan derenin temizliği de Efeler Belediyesi tarafından yapılırken, kirliliği rahatsızlığa neden olan Tabakhane Deresi'nin DSİ'ye mi yoksa yerel yönetimlere mi ait olduğu merak konusu olurken, vatandaşlar şehrin içinden geçen bu derenin temiz tutulmasını istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.