Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Suyu ve elektriği ucuzlatacak teklif TBMM'de

SİYASET 17.07.2018 - 19:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3026+ kez okundu.
 

Suyu ve elektriği ucuzlatacak teklif TBMM'de

CHP, su ve elektrikten KDV alınmaması için TBMM'ye yasa teklifi verdi. istedi

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve arkadaşları, vatandaşların kullandığı elektrik ve içme suyunun Katma Değer Vergisi (KDV)’nden muaf tutulmasını istedi. CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın hazırlayıp Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na verdiği yasa değişikliği teklifinde, 25.10.1984 Tarihli ve 3965 Sayılı Katma Değer Kanununda Değişiklik Yapılmasına ilişkin Kanun Teklifi’nde, ‘Elektrik ve Su Teslimlerinin KDV İstisnası Kapsamına Alınması’ istendi. TBMM’den geçip de yasalaşırsa, vatandaşların su ve elektrikte KDV ödemeyecekleri yasa teklifinde Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Muğla Milletvekili Suat Özcan, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltalı, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğan, Muğla Milletvekili Mürsel Albay, Ordu Milletvekili Mustafa  Adıgüzel, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu’nun imzası bulunuyor. Vatandaşa su ve elektriği ucuzlatacak olan yasa değişikliği teklifi, AK Parti ve MHP’nin de destek vermesi halinde yasalaşacak. Aksi takdirde vatandaş KDV’li elektrik kullanmaya, su içmeye devam edecek,
CHP, su ve elektrikten KDV alınmaması için TBMM'ye yasa teklifi verdi. istedi

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve arkadaşları, vatandaşların kullandığı elektrik ve içme suyunun Katma Değer Vergisi (KDV)’nden muaf tutulmasını istedi.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın hazırlayıp Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na verdiği yasa değişikliği teklifinde, 25.10.1984 Tarihli ve 3965 Sayılı Katma Değer Kanununda Değişiklik Yapılmasına ilişkin Kanun Teklifi’nde, ‘Elektrik ve Su Teslimlerinin KDV İstisnası Kapsamına Alınması’ istendi.

TBMM’den geçip de yasalaşırsa, vatandaşların su ve elektrikte KDV ödemeyecekleri yasa teklifinde Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Muğla Milletvekili Suat Özcan, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltalı, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğan, Muğla Milletvekili Mürsel Albay, Ordu Milletvekili Mustafa  Adıgüzel, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu’nun imzası bulunuyor.

Vatandaşa su ve elektriği ucuzlatacak olan yasa değişikliği teklifi, AK Parti ve MHP’nin de destek vermesi halinde yasalaşacak. Aksi takdirde vatandaş KDV’li elektrik kullanmaya, su içmeye devam edecek,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.