Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Suyolcu ödülü Hüseyin Arabul’a verildi

GENEL 15.05.2019 - 11:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3837+ kez okundu.
 

Suyolcu ödülü Hüseyin Arabul’a verildi

Kuşadası Belediyesi Eski Başkanı M. Lütfi Suyolcu, katledilişinin 24. yılında Kuşadası’nda anılacak.

AYDIN - Bu arada, bu yıl ilk kez düzenlenen Suyolcu Ödülü, Kuşadalı İş insanı Hüseyin Arabul’a verildi. 1977-1980 ve 1989-1994 yılları arasında Kuşadası Belediye Başkanlığı yapan ve 1995 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren M. Lütfi Suyolcu’yu anma programı, 16 Mayıs Perşembe günü Kuşadası Kervansaray’da gerçekleştirilecek, merhum Suyolcu’nun Kuşadası Adalızade Mezarlığı’ndaki kabri ziyaret edilecek. Suyolcu ödülü ilk kez veriliyor Bu arada, Suyolcu’nun ailesinin fikri ile bu yıl ilk kez M. Lütfi Suyolcu Ödülleri verilmeye başlanıyor. Suyolcu’nun tiyatro ve sinema sanatçısı kızı Çiğdem Suyolcu, bu yıl ilk kez verilmeye başlanacak Suyolcu Ödülü’nün Kuşadalı iş insanı Hüseyin Arabul’a verileceğini açıklayarak, Arabul’un ödülünü 16 Mayıs Perşembe günü Jüri Başkanı Metin Uca’nın elinden alacağını söyledi.
Kuşadası Belediyesi Eski Başkanı M. Lütfi Suyolcu, katledilişinin 24. yılında Kuşadası’nda anılacak.

AYDIN - Bu arada, bu yıl ilk kez düzenlenen Suyolcu Ödülü, Kuşadalı İş insanı Hüseyin Arabul’a verildi.

1977-1980 ve 1989-1994 yılları arasında Kuşadası Belediye Başkanlığı yapan ve 1995 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren M. Lütfi Suyolcu’yu anma programı, 16 Mayıs Perşembe günü Kuşadası Kervansaray’da gerçekleştirilecek, merhum Suyolcu’nun Kuşadası Adalızade Mezarlığı’ndaki kabri ziyaret edilecek.

Suyolcu ödülü ilk kez veriliyor

Bu arada, Suyolcu’nun ailesinin fikri ile bu yıl ilk kez M. Lütfi Suyolcu Ödülleri verilmeye başlanıyor. Suyolcu’nun tiyatro ve sinema sanatçısı kızı Çiğdem Suyolcu, bu yıl ilk kez verilmeye başlanacak Suyolcu Ödülü’nün Kuşadalı iş insanı Hüseyin Arabul’a verileceğini açıklayarak, Arabul’un ödülünü 16 Mayıs Perşembe günü Jüri Başkanı Metin Uca’nın elinden alacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.