Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Söke’de

GÜNCEL 23.09.2016 - 23:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4223+ kez okundu.
 

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Söke’de

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Söke Gönüllüsü Emel Üregen, Dünya Otomobilsiz Kentler Günü dolayısıyla 25 Eylül 2015 Pazar günü Söke’de Süslü Kadınlar Bisiklet Turu düzenleneceğini bildirdi.

AYDIN- Üregen’in verdiği bilgiye göre, saat 17:30’da Sökeli Kadınlar “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu”na katılmak üzere Hükümet Meydanı'nda toplanacak ve ardından bisiklet sürüşü gerçekleştirecekler. Turlu ilgili bilgi veren Emel Üregen, bu etkinliğin, Dünya Otomobilsiz Kentler Günü, sürdürülebilir ve aktif ulaşım konularına dikkat çekmek için bir farkındalık eylemi olduğunu, kadınlar tarafından kadınlar için düzenlendiğini söyledi. Üregen, şunları söyledi: “İzmir’de 4 yıl önce ilk kez yapılan bu etkinlik, bu yıl 28 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenmektedir. Sadece Türkiye’de değil, uluslararası platformlarda da tanınmaktadır. Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, Hükümet Meydanı'nda basın açıklaması ile başlayacak, İstasyon Caddesi'nden geçilerek Çınarlı Kahve önünden Aydın Caddesi'ne çıkılacak ve tekrar Hükümet Meydanı'nda sonlanacaktır.” Emel Üregen, etkinliğin yaklaşık 1 saat süreceğini belirterek, herkesten destek istedi.
Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Söke Gönüllüsü Emel Üregen, Dünya Otomobilsiz Kentler Günü dolayısıyla 25 Eylül 2015 Pazar günü Söke’de Süslü Kadınlar Bisiklet Turu düzenleneceğini bildirdi.

AYDIN- Üregen’in verdiği bilgiye göre, saat 17:30’da Sökeli Kadınlar “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu”na katılmak üzere Hükümet Meydanı'nda toplanacak ve ardından bisiklet sürüşü gerçekleştirecekler. Turlu ilgili bilgi veren Emel Üregen, bu etkinliğin, Dünya Otomobilsiz Kentler Günü, sürdürülebilir ve aktif ulaşım konularına dikkat çekmek için bir farkındalık eylemi olduğunu, kadınlar tarafından kadınlar için düzenlendiğini söyledi. Üregen, şunları söyledi:

“İzmir’de 4 yıl önce ilk kez yapılan bu etkinlik, bu yıl 28 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenmektedir. Sadece Türkiye’de değil, uluslararası platformlarda da tanınmaktadır.

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, Hükümet Meydanı'nda basın açıklaması ile başlayacak, İstasyon Caddesi'nden geçilerek Çınarlı Kahve önünden Aydın Caddesi'ne çıkılacak ve tekrar Hükümet Meydanı'nda sonlanacaktır.”

Emel Üregen, etkinliğin yaklaşık 1 saat süreceğini belirterek, herkesten destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.