Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi

ASAYİŞ 04.04.2018 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3029+ kez okundu.
 

Sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi

Aydın'da otobüs yangını, şoförün soğukkanlı davranması faciayı önledi.

AYDIN- Aydın'da şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs yolcu taşıdığı sırada aniden yanmaya başladı. Şoförün soğukkanlı davranması sayesinde olası bir facianın önüne geçilirken, yolcuları tahliye edilen otobüs cayır cayır yandı. Olay dün akşam saat 19:30 sıralarında Mimarsinan Mahallesi Vali Ünal Özgedek Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şehrin değişik bölgelerinden aldığı yolcuları Mimarsinan Mahallesi Son Durak Tesisleri’ne doğru taşımakta olan Sinan Doğruyol yönetimindeki 09 M 009 plakalı otobüs bir anda yanmaya başladı. Otobüsün yandığını fark eden şoför Doğruyol, hemen otobüsün kapılarını açıp otobüsü tahliye etti. Daha sonra yanmakta olan otobüsü alevler içinde iken güvenli bölgeye alıp kendisini de dışarı attı. Kısa sürede alev topuna dönen otobüs herkesin gözü önünde cayır cayır yandı. Bir yandan yolcuları ve canını kurtarmanın sevincini yaşayan diğer yandan da ekmek teknesinin küle dönmesini çaresizce izleyen şoförü meslektaşları ve Kooperatif Başkanı Okan Yalçın teselli etti. Yangında otobüs tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.
Aydın'da otobüs yangını, şoförün soğukkanlı davranması faciayı önledi.

AYDIN- Aydın'da şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir otobüs yolcu taşıdığı sırada aniden yanmaya başladı. Şoförün soğukkanlı davranması sayesinde olası bir facianın önüne geçilirken, yolcuları tahliye edilen otobüs cayır cayır yandı.

Olay dün akşam saat 19:30 sıralarında Mimarsinan Mahallesi Vali Ünal Özgedek Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şehrin değişik bölgelerinden aldığı yolcuları Mimarsinan Mahallesi Son Durak Tesisleri’ne doğru taşımakta olan Sinan Doğruyol yönetimindeki 09 M 009 plakalı otobüs bir anda yanmaya başladı. Otobüsün yandığını fark eden şoför Doğruyol, hemen otobüsün kapılarını açıp otobüsü tahliye etti. Daha sonra yanmakta olan otobüsü alevler içinde iken güvenli bölgeye alıp kendisini de dışarı attı. Kısa sürede alev topuna dönen otobüs herkesin gözü önünde cayır cayır yandı. Bir yandan yolcuları ve canını kurtarmanın sevincini yaşayan diğer yandan da ekmek teknesinin küle dönmesini çaresizce izleyen şoförü meslektaşları ve Kooperatif Başkanı Okan Yalçın teselli etti.

Yangında otobüs tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.