Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sürücü: Herkes elini taşın altına koymalı

GÜNCEL 13.03.2017 - 08:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3901+ kez okundu.
 

Sürücü: Herkes elini taşın altına koymalı

İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü Acarlar Mahallesinde yapılan halk toplantısında “Acarlar Değişiyor” projesi hakkında mahalle sakinlerine bilgilendirme yaptı.

AYDIN- Bilgilendirme toplantısına, Kaymakam Ediz Sürücü, İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Özçelik, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Kaymakam Sürücü ve beraberindeki heyet, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyip, ilgili kurumlarca sorunların çözümü için çalışma yapılacağı kendilerine iletildi. Toplantıda "Acarlar Değişiyor" projesi hakkında bilgilendirme yapan Kaymakam Sürücü, projenin üçlü saç ayağı olduğunu, vatandaş ve STK desteğinin projenin olmazsa olmaz unsurlarından olduğunu ifade etti. Kadınlara yönelik cami toplantıları, öğretmenlerin veli ziyaretleri, kolluk kuvvetlerinin kahvehanelerdeki bilgilendirme toplantıları, Aile Sağlığı Merkezinin ve Toplum Sağlığı Merkezi’nin toplantı ve ziyaretleri hakkında bilgiler veren Kaymakam Ediz Sürücü, şunları söyledi: “Bugüne kadar proje çerçevesinde tüm kamu kurum ve kuruluşları hane ziyaretleri ve toplantılar yaptılar. Muhtaç ve eğitime devam etmek isteyen her öğrenciye maddi ve manevi her türlü desteği verdik ve desteklemeye devam edeceğiz. Acarlarlı hemşerilerimizin de çağın gereklerine ayak uydurmak için eğitimin önemini kavramaları gerek. Erken evlilik sorununun da topyekun bir seferberlik ile üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. ‘Herkesin Acarlar için yapacak bir şeyi vardır’ parolasıyla tüm kesimlerin elini taşın altına koymasıyla projemiz başarıya ulaşacaktır.” Acarlarlı vatandaşlar toplantı sonunda mahalledeki altyapı sorunu ile ilgili Kaymakam Ediz Sürücü'ye dert yanarlarken, Kaymakam Sürücü alt yapı sorunu için ilgili kuruma bilgi verileceğini ifade etti.
İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü Acarlar Mahallesinde yapılan halk toplantısında “Acarlar Değişiyor” projesi hakkında mahalle sakinlerine bilgilendirme yaptı.

AYDIN- Bilgilendirme toplantısına, Kaymakam Ediz Sürücü, İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Özçelik, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir, kurum müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Kaymakam Sürücü ve beraberindeki heyet, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyip, ilgili kurumlarca sorunların çözümü için çalışma yapılacağı kendilerine iletildi.

Toplantıda "Acarlar Değişiyor" projesi hakkında bilgilendirme yapan Kaymakam Sürücü, projenin üçlü saç ayağı olduğunu, vatandaş ve STK desteğinin projenin olmazsa olmaz unsurlarından olduğunu ifade etti.

Kadınlara yönelik cami toplantıları, öğretmenlerin veli ziyaretleri, kolluk kuvvetlerinin kahvehanelerdeki bilgilendirme toplantıları, Aile Sağlığı Merkezinin ve Toplum Sağlığı Merkezi’nin toplantı ve ziyaretleri hakkında bilgiler veren Kaymakam Ediz Sürücü, şunları söyledi:

“Bugüne kadar proje çerçevesinde tüm kamu kurum ve kuruluşları hane ziyaretleri ve toplantılar yaptılar. Muhtaç ve eğitime devam etmek isteyen her öğrenciye maddi ve manevi her türlü desteği verdik ve desteklemeye devam edeceğiz. Acarlarlı hemşerilerimizin de çağın gereklerine ayak uydurmak için eğitimin önemini kavramaları gerek. Erken evlilik sorununun da topyekun bir seferberlik ile üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. ‘Herkesin Acarlar için yapacak bir şeyi vardır’ parolasıyla tüm kesimlerin elini taşın altına koymasıyla projemiz başarıya ulaşacaktır.”

Acarlarlı vatandaşlar toplantı sonunda mahalledeki altyapı sorunu ile ilgili Kaymakam Ediz Sürücü'ye dert yanarlarken, Kaymakam Sürücü alt yapı sorunu için ilgili kuruma bilgi verileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.