Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Suriyeliler vatandaşları rahatsız etti

ASAYİŞ 15.06.2017 - 17:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3259+ kez okundu.
 

Suriyeliler vatandaşları rahatsız etti

Aydın’da havaların ısınması ile birlikte değişik illerden Aydın’a gelip sokakta yaşamaya başlayan Suriyeliler sorun olmaya başladı.

AYDIN- Polis ekipleri ilde ikamet izni olmayan Suriyelileri toplarken, vatandaşlar da sokakta yaşayan Suriyelilerin rahatsızlık verdiğini belirttiler. Ülkenin değişik yerlerinde kamp ve barınma merkezileri olmasına rağmen, ikamet izni aldıkları illerin dışına çıkıp kafileler halinde şehir şehir dolaşan Suriyeliler Aydın’da vatandaşları rahatsız etmeye başladı. Önceki gün İstanbul plakalı bir araç ile Aydın Efeler İlçesi Osmanyozgatlı Mahallesi’ne gelip meydanda yaşamaya başlayan Suriyeliler polis ekiplerince karakola götürüldü.  Aralarında çocukların da bulunduğu grubun böyle sokakta yaşamasına anlam veremediklerini belirten mahalle sakinleri “Suriyeliler için barınma alanları ve destekler olmasına rağmen bu şekilde küçücük çocuklarla birlikte sokakta yaşamalarına anlam veremiyoruz” diye konuştular. Başka ilden geldikleri Suriyeliler daha sonra polis ekiplerince alınıp polis merkezine götürüldüler.
Aydın’da havaların ısınması ile birlikte değişik illerden Aydın’a gelip sokakta yaşamaya başlayan Suriyeliler sorun olmaya başladı.

AYDIN- Polis ekipleri ilde ikamet izni olmayan Suriyelileri toplarken, vatandaşlar da sokakta yaşayan Suriyelilerin rahatsızlık verdiğini belirttiler.

Ülkenin değişik yerlerinde kamp ve barınma merkezileri olmasına rağmen, ikamet izni aldıkları illerin dışına çıkıp kafileler halinde şehir şehir dolaşan Suriyeliler Aydın’da vatandaşları rahatsız etmeye başladı. Önceki gün İstanbul plakalı bir araç ile Aydın Efeler İlçesi Osmanyozgatlı Mahallesi’ne gelip meydanda yaşamaya başlayan Suriyeliler polis ekiplerince karakola götürüldü.  Aralarında çocukların da bulunduğu grubun böyle sokakta yaşamasına anlam veremediklerini belirten mahalle sakinleri “Suriyeliler için barınma alanları ve destekler olmasına rağmen bu şekilde küçücük çocuklarla birlikte sokakta yaşamalarına anlam veremiyoruz” diye konuştular.

Başka ilden geldikleri Suriyeliler daha sonra polis ekiplerince alınıp polis merkezine götürüldüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.